Rellen in Berlijn tijdens oudejaarsnacht (X)

Asiel en Migratie

Oudejaarsnachtrellen in Berlijn 2023: 145 arrestaties, niemand in gevangenis

Piet Van Nieuwvliet

De Duitse hoofdstad vreesde opnieuw voor ernstige rellen tijdens de overgang van oud naar nieuw. De Duitse overheid had na de zware rellen in Berlijn tijdens oudejaarsnacht van 2022 laten verstaan dat men “dit keer hard ging straffen”. Maar tot op vandaag blijkt dat geen enkele van de relschoppers van toen veroordeeld werd tot gevangenisstraffen. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen