Cartoons

Dries Van langenhove krijgt een jaar effectief voor rechtse meme

Erwin Vanmol

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




4 gedachten over “Dries Van langenhove krijgt een jaar effectief voor rechtse meme”

  1. Conner Rousseau (Parket denkt niet aan een proces) geniet VIP behandeling, Schijnproces voor Reuzegommers , Acid een dissident met een geweten krijgt de volle laag van het establishment via een disproportionele gevangenisstraf + megaboete wegens opiniedelict. Nu is het de beurt aan Dries Van Langenhove, dissident en publieke vijand van het liberale etablishment, effectieve gevangenisstraf en megaboete. Poetinistische justitie in Vlaanderen. Dat weerhoudt de liberale premier van Vivaldi niet om in de VRT TV-studios te orakelen dat België een democratische rechtstaat zou. De laatste Belgenmop. In de Wetstraat is leugen analoog met een deugd. DVL moet naar de gevangenis. Heeft hij bloed aan zijn handen? Neen. Heeft hij 30 000 burgers vermoord of laten vermoorden? Ook niet. Netanyahu, de nieuwe koning Herodes, pleegt een gruwelijke genocide louter en alleen om Palestijnse gebieden te kunnen annexeren en de lokale Palestijnen te vervangen door joodse kolonisten. En wie levert wapentuigen aan deze Israëlische Caligula voor de racistische genocide? Juist. Vivaldi België met Premier Alexander De Croo. Quid het Belgisch liberaal totalitair gerecht? Geen actie tegen de genocide in Gaza. Wel window dressing (show) in de Dossin caserne en gerechtelijke pesterijen tegen Vlaamse dissidenten. Quid de wet tegen het negationisme? Ook al een totalitaire wet. Een afkooksel van Middeleeuwse klerikale wetten die ketters tot de brandstapel veroordeelden. In een democratische rechtstaat heeft eenieder het recht op een vrije opinie. Maw het staat eenieder vrij al dan niet te geloven in dogma’s, weze het van de holocaust. Niet in België dus. Maar het liberale België is dan ook een land waar de grondwettelijke vrijheden en individuele rechten door geradicaliseerde machtshebbers werd geketend en gemuilkorfd.
    Waar zelfs de freedom of speech van de Volksvertegenwoordigers in het Parlement onder curatele is geplaatst van de de junta van partijvoorzitters. Gedenk het adagium: In België wordt de vrijheid mening getolereerd, zolang men er geen gebruik van maakt.

  2. Amerikaanse taferelen worden het stillekesaan. Moordenaars komen vrij zonder strafblad, de persoon die dat aan de kaak stelt krijgt wel een strafblad. Verkrachters komen er met gemiddeld 1,5 jaar in de gevangenis mee weg, en als ge hun naam en foto op de socials zet krijgt ge smaad en laster aan uw been. Mensen delen memes in een groep en degene die de groep in beheer heeft, krijgt een jaar cachot en een massieve geldstraf. Het recht is krom!

Plaats een reactie

Delen