Een migrantenbootje op de Middellandse Zee (Photonews)

Boot met migranten op de Middellandse Zee (Photonews)

Asiel en Migratie

Ongeziene migratiegolf op Cyprus

Piet Van Nieuwvliet

Cyprus, een eiland in de Middellandse Zee en wieg van de beschaving, wordt vandaag geconfronteerd met een ongeziene migratiegolf. Het eiland dat ongeveer 1,2 miljoen inwoners telt, krijgt te maken met illegale, vooral islamitische migranten die in hoofdzaak uit Syrië afkomstig zijn. Cyprus heeft het grootste aantal migranten per hoofd van de bevolking binnen de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen