OPINIE. Jurgen Ceder: “België steeds meer richting narcostaat”

Paul Van Tigchelt. Foto: Photonews

Justitie

OPINIE. Jurgen Ceder: “België steeds meer richting narcostaat”

Jurgen Ceder

Jonathan, agent van de speciale eenheden, laat een vrouw en twee kinderen na. Maandagochtend werd hij doodgeschoten door een gangster uit het drugsmilieu. Hij zal niet het laatste slachtoffer zijn van de groeiende golf van drugsgerelateerd geweld. Een goede vriend haalt bij HLN een herinnering boven aan Jonathan: “Een paar maanden geleden vertelde hij nog ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen