Twee criminele feiten tegen minderjarigen schokken onze oosterburen

Frankfurt. Foto: Shutterstock

Weekblad 't Pallieterke

Twee criminele feiten tegen minderjarigen schokken onze oosterburen

Piet Van Nieuwvliet

Multicultureel samenleven lijkt vooral voor migranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika een heikele opdracht. Twee zware feiten zorgden voor ontzetting in Duitsland en in Oostenrijk. Een 17-jarige Marokkaan, die in Frankrijk leeft, schopte een 15-jarige Duitser tot de dood erop volgde. De 17-jarige migrant viel de 15-jarige Duitser aan tijdens een internationaal jeugdvoetbaltoernooi in Frankfurt ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Piet is een auteur die voor 't Pallieterke al heel wat jaren op de teller heeft. Voor PAL NWS brengt hij vooral nieuws aan van gebeurtenissen binnen Europa. Daarbij trekken vooral onderwerpen als migratie en vrijheid zijn aandacht.

Delen