Agentschap van de Schuld berispt regering voor ontspoorde begroting: “Europese veroordeling zit eraan te komen”

Eerste minister De Croo. Photonews

Cultuuroorlog

Presentatrice van The View: “Elon Musk wil enkel vrijheid van meningsuiting voor blanke heteroseksuele mannen”

Redactie PAL

Gisteren raakte het nieuws bekend dat Elon Musk geslaagd is in zijn opzet om Twitter te kopen. Dat heeft een ware paniekgolf veroorzaakt ter linkerzijde, nu er wordt gevreesd dat Twitter rechtse stemmen minder streng zal censureren.

Het bestuur van Twitter heeft gisteren het bod van Elon Musk, die 54,20 dollar per aandeel bood, aanvaard. Daarbij heeft Musk al duidelijk doen blijken dat hij de vrijheid van meningsuiting wil herstellen op het platform. Die vrijheid is momenteel namelijk sterk beperkt, doordat rechtse mensen snel geblokkeerd worden. Zo verloor voormalig Amerikaans president Donald Trump vorig jaar zijn account na de bestorming van het Capitool, terwijl veel extreemlinkse stemmen wel gewoon hun mening kunnen verkondigen.

Musk zelf reageerde via ‘zijn’ platform.“Vrije meningsuiting is de hoeksteen van een functionerende democratie en Twitter is de digitale marktplaats waar zaken die van levensbelang zijn voor de toekomst van de mensheid worden besproken”, aldus de miljardair. “Twitter heeft een enorm potentieel. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het bedrijf en de gebruikers om dat potentieel te ontketenen.”

Paniek

Ter linkerzijde is ondertussen een ware golf van angst ontstaan. Dat wordt bijvoorbeeld mooi geïllustreerd door Sunny Hostin, presentatrice van het progressieve programma The View. Volgens haar is Twitter voornamelijk een platform voor heteroseksuele, blanke mannen en is het daarom dat Musk interesse heeft. “Als ik op Twitter kijk zie ik voornamelijk heteroseksuele, blanke mannen. Als Musk zegt dat het om vrije meningsuiting gaat, dan gaat het enkel om vrijheid voor deze groep”, aldus de host. “Van mij mag hij het hebben”, klinkt het verzuurd.

https://twitter.com/thejcoop/status/1518972937612705793

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




23 gedachten over “Presentatrice van The View: “Elon Musk wil enkel vrijheid van meningsuiting voor blanke heteroseksuele mannen””

  1. Als er één ding is dat de linkse kerk vreest is het de vrije mening. Ze zijn grote voorstander van vrije mening, enkel maar als het de hunne is. De linkse rakkers zijn zo verzuurd dat zelfs een augurk er rode kaken van zou krijgen.

  2. In de wereld van woke niet…
    Daar is de blanke hetero het schuldige monster dat moet zwijgen en zich schamen
    Koekje van eigen deeg, eindelijk
    Woke is het nieuwe racisme, vermomd als het tegendeel
    Bovendien zijn de wokies dwazen zonder enig gevoel voor humor, wat een gebrek aan intelligentie aanduidt

  3. Die gasten verwarren vrije meningsuiting met linkse meningsuiting. Waarheid met linkse doctrine. Rechtvaardigheid met socialisme. Verdraagzaamheid enkel wanneer het hen goed uitkomt. Daarbij bepalen zij, en zij alleen wat politiek correct is. Het begint danig te vervelen.

  4. Deze lefties hebben via twitter gezorgd dat Trump geen account meer heeft, maar met Poetin en de ayatollahs is er geen enkel probleem voor hen via de twitter account hun gal verder te spuien. Onze Belgische (??) Liesbeth en Erika hebben dan plotseling ook geen enkel probleem met de moordende ven verkrachtende hordes van Poetin, nochtans ook blanke heteromannen. Kwestie van keuzes maken in het leven zeker?

Plaats een reactie

Delen