Verzwakte Sultan blijft ambitieus

Foto: Shutterstock. Verzwakte Sultan blijft ambitieus

Exclusief voor abonnees

Erdogan botst op zijn grenzen

Michaël Vandamme

Er was een tijd dat Turkije over een 'zero problem'-beleid in de regio sprak. Goede relaties onderhouden met ongeveer iedereen, om zo groeiende invloed uit te oefenen en zich terug wat Ottomaans te voelen. Het omgekeerde gebeurde. Onhandige inmenging zorgde ervoor dat de Turken op zowat alle fronten net wel 'problems' hebben, wat de positie ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen