Exclusief voor abonnees

Kristof Calvo zoekt Nederlandse vluchtheuvel op

Filip Van Laenen

In de pers sloeg het nieuws verleden week in als een bom. Maar voor de trouwe lezer kwam het ontslag van Kristof Calvo als fractieleider van Groen als een donderslag bij zwaar bewolkte hemel. Wat ons het meest verraste aan het nieuws van het ontslag van Kristof Calvo, is de manier waarop de pers reageerde. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen