Naaste medewerker Joe Biden neemt ontslag wegens bedreigen journalist

Foto: Shutterstock. Naaste medewerker Joe Biden neemt ontslag wegens bedreigen journalist

Uncategorized

Naaste medewerker Joe Biden neemt ontslag wegens bedreigen journalist

Anton Schelfaut

Een woordvoerder van het Witte Huis heeft ontslag genomen, nadat hij eerder in opspraak kwam wegens het bedreigen van een journalist. TJ Ducklo was een naaste medewerker van de Amerikaanse president Joe Biden. In een verklaring zegt de man spijt te hebben van zijn daden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

TJ Ducklo zou in een telefoongesprek journalist Tara Palmeri van Politico hebben bedreigd. Hij zou hebben gezegd dat hij haar “kapot zou maken”. Daarnaast zou hij ook kleinerende en vrouwonvriendelijke opmerkingen hebben gemaakt. De aanleiding was een artikel dat Palmeri recent had geschreven over Ducklo’s relatie.

“Ik heb dingen gezegd die geen enkele vrouw van wie dan ook hoeft aan te horen, zeker in een situatie waarbij ze gewoon haar werk deed. Het taalgebruik was weerzinwekkend, respectloos en onacceptabel”, zo staat te lezen in zijn verklaring.

President Joe Biden beloofde na zijn inauguratie hard te zullen optreden tegen medewerkers die anderen kleineren. “Als ik hoor dat je iemand niet met respect behandelt of iemand kleineert, dan ontsla ik je op staande voet”, aldus Biden.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

1 gedachte over “Naaste medewerker Joe Biden neemt ontslag wegens bedreigen journalist”

Plaats een reactie

Delen