Exclusief voor abonnees

De Russische makelaar

Michaël Vandamme

'Auferstanden aus Ruinen', de beginstrofe van het DDR-volkslied, lijkt haast op maat van het Syrië van vandaag geschreven. Maar hoe? Dat Assad nog aan de macht is dankt hij in grote mate aan zijn band met Teheran. Een bondgenoot van gisteren is echter wel vaker het probleem van vandaag. En dan is er nog de ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen