Nederlands Kamerlid Joël Voordewind (ChristenUnie): "We moeten ons afvragen of we iemand als Erdogan nog binnen de NAVO willen"

Foto: Wikimedia. Nederlands Kamerlid Joël Voordewind (ChristenUnie): "We moeten ons afvragen of we iemand als Erdogan nog binnen de NAVO willen"

Exclusief voor abonnees

“We moeten ons afvragen of we iemand als Erdogan nog binnen de NAVO willen”

Jakob Kürüm

Vorige week nam de Nederlandse Tweede Kamer een motie aan om de Nederlandse regering aan te sporen om de Armeense Genocide als dusdanig te erkennen, in plaats van te spreken in omfloerste bewoordingen als 'de kwestie van de Armeense Genocide'. De motie werd bijna unaniem aangenomen, enkel de kleine Turksgezinde partij DENK stemde tegen. Journalist ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Jakob Kürüm (°1994, Paderborn) is een zichtbaar en actief lid van de oosters-christelijke gemeenschap in Mechelen. Gemotiveerd door een groot maatschappelijk besef volgt Kurum het lijden en de vervolging van de christelijke geloofsgemeenschap in het Midden-Oosten en de rest van de wereld op.

Delen