Nederlandse politie pakt klimaatactivisten op die snelweg willen blokkeren

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Neergestoken vrouw aangetroffen in Luikse Soumagne

Wijnand Meeus

Afgelopen vrijdag heeft de politie van Micheroux, een deelgemeente van het Luikse Soumagne, een 43-jarige vrouw teruggevonden. Op het lichaam van V.M. werden meerdere messteken teruggevonden. Het Luikse parket gaat uit van moord en verdenkt de ex-man van de vrouw. Deze werd zaterdag gearresteerd maar alweer vrijgelaten.

Momenteel blijven de omstandigheden van de vermoedelijke moord nog onduidelijk. De verdachte kon zaterdag worden opgepakt en werd verhoord, daaruit bleek dat de ex-partners een meningsverschil hadden. De man ontkent alle feiten en het parket van Luik kon niet anders dan hem alweer vrij te laten. Volgens Waalse kranten was het de huidige partner van de vrouw die het lichaam ontdekte. Het slachtoffer had twee kinderen.

Het nieuws over de vrouw circuleerde al een aantal dagen op de sociale media. De vrouw was als docent aan de Luikse hogeschool en oprichtster van een buurtcomité erg gewaardeerd in de streek. Woensdagavond worden in de straat waar ze woonde ballonnen opgelaten om haar te gedenken.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

Plaats een reactie

Delen