Binnenland politiek

Pedagogisch tik straks verboden?

Jurgen Ceder

Een boze jezuïet van het Groot College in Aalst heeft me in de klas ooit een tik op het hoofd gegeven met het Nieuwe Testament, volstrekt terecht overigens. Ik heb er geen religieuze ervaring aan overgehouden, maar ook geen trauma. Ik wil niet te licht gaan over de echte lijfstraffen die de generatie vóór mij ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen