Barack en Michelle Obama (Shutterstock)

Former President Barack Obama said of former Vice President Joe Biden: "Choosing Joe to be my vice president was one of the best decisions I ever made, and he became a close friend."

Exclusief voor abonnees

De Afghaanse crisis toont de grote leegte van Biden

Jurgen Ceder

Het is een oude wijsheid dat crisismomenten de echte test van leiderschap zijn. Marcus Aurelius moest tijdens zijn keizerschap heel wat uitdagingen (waaronder een pandemie die miljoenen in het Romeinse Rijk het leven kostte) het hoofd bieden. In zijn “Overpeinzingen” geeft hij advies over hoe een leider zich op moeilijke momenten dient te gedragen: hij ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen