COP26 (Photonews)

COP26 (Photonews)

Uncategorized

Biden lijkt in slaap te vallen tijdens klimaattoespraak in Glasgow

Pieter Van Berkel

De Amerikaanse president Joe Biden (Dem.) leek in slaap te dommelen tijdens de openingstoespraken van de COP26-klimaattop in Glasgow.

In een virale video, die werd gedeeld door Washington Post-verslaggever Zach Purser Brown, is te zien hoe Biden met zijn armen over elkaar zit en in slaap lijkt te dommelen. De Amerikaanse president sloot zijn ogen voor lange tijd, waarna hij werd aangesproken door een medewerker. Iets later is te zien hoe hij in zijn ogen wrijft.

Tijdens zijn eigen toespraak op de VN-klimaattop zei Biden dat de klimaatcrisis een grote kans kan zijn. Ook verontschuldigde hij zich voor zijn voorganger Donald Trump (Rep.), die de Verenigde Staten had teruggetrokken uit het klimaatakkoord van Parijs. “God zegene u allen en moge God de planeet redden”, zei Biden tot slot.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

6 gedachten over “Biden lijkt in slaap te vallen tijdens klimaattoespraak in Glasgow”

Plaats een reactie

Delen