Binnenland politiek

Dreigt een nieuwe hongerstaking voor Sammy Mahdi?

Filip Van Laenen

Afgelopen week bliezen de hongerstakers van enkele maanden geleden opnieuw verzamelen in de Begijnhofkerk in Brussel. Het blijkt immers dat slechts een kleine minderheid van hen die een dossier hebben ingediend een verblijfsvergunning heeft gekregen. Van een nieuwe hongerstaking is er voorlopig nog geen sprake, maar wat niet is kan nog altijd komen. Woordbreuk, zo ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen