Europees Parlement wil klimaatneutrale stadsbussen vanaf 2030

Europees Parlement wil klimaatneutrale stadsbussen vanaf 2030. Shutterstock

Uncategorized

Twintiger verdacht van plannen aanslag op minister Vandenbroucke gearresteerd

Simon Segers

De politie heeft net voor de betogingen in Brussel een twintiger opgepakt die ervan verdacht werd een aanslag te beramen op minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).

De verdachte komt uit Torhout en is ondertussen weer vrijgelaten na een verhoor door de politie in Brussel. Zij doorzochten ook zijn woning. Hoewel de twintiger ontkende gewelddadige intenties te hebben tegen Vandenbroucke, gaf hij wel toe zich negatief te hebben uitgelaten over de regering op online platformen. Hij schreef: “Als zij (de regering, red.) geweld tegen ons gebruiken, zullen wij dat ook tegen hen doen. (…) Tot zondag.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

7 gedachten over “Twintiger verdacht van plannen aanslag op minister Vandenbroucke gearresteerd”

  1. Ze controleren met man en macht terecht ongeruste Vlamingen maar in het brusselse kunnen de terroristen lustig aanslagen voorbereiden! DICTATUUR maar enkel voor de Vlamingen!!!

  2. VDB zou in een normaal land nooit nog in aanmerking kunnen komen voor een publieke functie, laat staan machtspositie; op dat vlak is hij, in de ogen van normaal redenerende mensen althans, dus 100% onbestaande, lucht in feite. In datzelfde niet-normale land wordt je geviseerd (en loop je kans op vervolging) voor kritiek op lucht. We weten intussen wel waarmee en hoe ‘onze beleidslieden’ bezig zijn, we weten niet waar dit zal eindigen. Zelf ga ik vandaag mijne dr*l nog leggen op VDB, morgen mag het misschien niet meer.

Plaats een reactie

Delen