Rousseau moet Dossinkazerne bezoeken na racistische uitspraken tegenover Roma

Rousseau moet Dossinkazerne bezoeken na racistische uitspraken tegenover Roma. Photonews

Binnenland politiek

Waals minister van Gezondheid wil verplichte vaccinatie wanneer zorg onder druk staat

Simon Segers

Waals minister van Gezondheid Christie Morreale (PS) is gewonnen voor een verplichte vaccinatie als ziekenhuisopnames moeten worden uitgesteld omdat de bedden zijn ingenomen door covidpatiënten. Dat zei ze zondag op RTL-TVI.

“We moeten kijken hoe de zaken de komende weken evolueren”, aldus Morreale. “Als er opnieuw zorg moet worden uitgesteld, denk ik dat we verder moeten gaan.” Morreale wees erop dat België momenteel 25 miljoen euro per week uitgeeft aan tests. “Twee vaccins kosten minder dan een PCR-test”, bracht ze in herinnering.

Indien nodig wil ze met het parlement een debat voeren over verplichte vaccinatie. Volgens Morreale bekijkt eerste minister Alexander De Croo (Open Vld) momenteel met de andere partners in het Overlegcomité of de vergadering van komende vrijdag moet worden vervroegd.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

16 gedachten over “Waals minister van Gezondheid wil verplichte vaccinatie wanneer zorg onder druk staat”

  1. Ze kunnen beter de zorg versterken door bijvoorbeeld de administratie en niet-medische taken uit te besteden.
    Trouwen bij elke griepseizoen wordt de normale zorg uitgesteld. Dit heeft niets met covid te maken.
    Eerst iedereen doen geloven dat de vaccins beschermen. Nu lopen de ziekenhuizen vol. Hoe komt dat ?

  2. Verplicht? Dan neemt u de verantwoordelijkheid voor alle neveneffecten tijdens de komende jaren en dan zorgt u voor schadevergoedingen die snel worden uitbetaald?
    Elk jaar wordt er zorg uitgesteld, als u de niet-gevaxx daar de schuld van geeft, dan liegt u doelbewust. Uw vaccins werken niet!

  3. De beschermden moeten beschermd worden tegen de onbeschermden door de onbeschermden te beschermen met de bescherming die de beschermden niet beschermde tegen de onbeschermden….
    Ziehier de nieuwe logica van de “vaccinaties”…

  4. België geeft geld uit aan pcr-testen? Jawel, ONS geld. De ongevaccineerden betalen mee voor de prikjes (2, 3, 4…) die de angsthazen krijgen. De farmaboeren vervijfvoudigen hun enorme winsten dank zij deze panfobie.

  5. Ik ben 100% tegen verplichte vaccinatie maar toch zou ik het graag zien gebeuren. Waarom? Omdat nadat iedereen gevaccineerd is, zelfs de pasgeborenen, zal blijken dat er nog steeds mensen besmet geraken en in het ziekenhuis belanden en sterven. Dan zal blijken dat de vaccins hoegenaamd niet beschermen. Dan zal het idee dat de vaccins ons beschermen als een kaartenhuisje ineenstorten.

  6. Bewijst ook dat de huidige vaccins bijlange niet zo goed zijn als voorspeld. Die 94 percent effectiviteit van Pfizer was een verkooppraatje (ze hebben ook wat gemorreld met de resultaten van de klinische testen )
    En dat vaccins de verspreiding van het virus zouden stoppen is al helemaal onjuist gebleken- dus dat covid safe ticket is waardeloos want je kan evengoed besmet worden door een andere ook gevaccineerde en ziek worden, alleen hebt u minder kans op overlijden.

  7. Ter herinnering: Virussen bestaan niet; sciëntistisch bedrog dat als wapen van psychologische oorlogvoering tegen de volkeren gehanteerd wordt. De machthebbers heersen via angst.

    Hier gaande is een wereldoorlog van de internationale machthebbers en hun knechten in de politiek tegen de volkeren. Vergeet niet wat er op de “Georgia Guidestones” staat, mensen: “Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.” De machthebbers hebben er geen geheim van gemaakt dat zij bevolkingsvermindering willen, en zij hebben dit voortdurend gepropagandeerd; daarom ook proberen zij voortdurend de aantallen van infanticides (abortussen) op te drijven. Diezelfde mensen willen heden dat u zich laat injecteren met een giftige substantie om een hersenspinsel genaamd “Covid”. Trap er niet in en weersta de moordenaars.

    Bij kleinere aantallen van mensen is het gemakkelijker om opstanden te onderdrukken wanneer ze hen in “smart cities” proberen op te sluiten in naam van “Het Klimaat”. Het covid-bedrog staat in dezelfde context als Agenda 21 en het Coudenhove-Kalergi-plan ter raciaal-etnische ondermijning van de blanke volkeren van Europa, namelijk de context van de bedoeling ener openbaarstelling van een wereldregering die momenteel al in het verborgene bestaat met de installatie van een dystopische wereldcontrole over een internationaal, raciaal vermengd slavenvolk en de cultus van Lucifer op de puinen van de oude Christenheid.

    Dat er een verborgen wereldregering bestaat toont het feit aan dat Franklin Roosevelt, vrijmetselaar van de 32ste graad, de Nieuwe Wereldorde met het Oog van Horus heeft laten afbeelden op het “Grootzegel van de Verenigde Staten”.

    Doem bedreigt ons Vlaams volk, en leiderloos ligt het verstrooid. Het is nodig dat iemand op het Vlaams schild geheven wordt om verenigd leiderschap te geven aan de strijd tegen de politiekers en hun meesters die aan de ondergang van ons volk werken.

  8. In 1677 legde Antonie van Leeuwenhoek zijn sperma onder zijn zelfgebouwde microscoop. Daarna ook een waterdruppel uit de beek, … Royal Society geloofde toen nog in ‘spontaan leven’ .
    Virussen zijn op verschillende manieren te determineren en zelfs kweken als vector. Geen (normaal) mens twijfelt aan hun bestaan.

  9. Ja Liesbeth en de gevaarlijkste mutaties zijn diegenen die de gevaccineerden doorgeven. In Gibraltar zijn ze 100 % gevaccineerd en het virus woekert er lustig verder. Dit wordt een wedloop tussen virus en vaccin !

Plaats een reactie

Delen