Uncategorized

Hoogstwaarschijnlijk vaccinatieplicht in Duitsland

Redactie PAL

De huidige bondskanselier Angela Merkel is met de toekomstige kanselier Scholz en de leiders van de 16 deelstaten overeengekomen dat er vanaf februari een vaccinatieplicht zal gelden in het land. Het parlement zal zich nu over het voorstel buigen.

Tot nu toe werd in Duitsland een 3G-beleid gevoerd. Men kon deelnemen aan het openbaar leven indien men gevaccineerd, genezen of getest was. Vanaf volgend jaar zal echter overgestapt worden op een 2G-beleid. In de horeca, theaters, bioscopen en zelfs niet-essentiële winkels moeten mensen vanaf dan kunnen bewijzen dat ze gevaccineerd zijn of recentelijk genezen. Echter zal dat zelfs soms nog met een negatieve test gecombineerd moeten worden.

Vaccinatieplicht

Vanaf 1 februari zal men nog een stap verder gaan, en zal vaccinatie zelfs verplicht worden. Het was de toekomstige bondskanselier Scholz die vandaag aankondigde dat het Duitse parlement daarover zal stemmen. Daarmee wil men een einde stellen aan de snel stijgende besmettingen. De afgelopen 24 uur werden in Duitsland namelijk 70.000 besmettingen gemeten. “De vierde golf moet snel gebroken worden”, zei Merkel daarover. Daarnaast wil men ook de verspreiding van de Omikron-variant inperken.

Oostenrijk

Duitsland volgt daarmee het voorbeeld van Oostenrijk, dat al eerder deze maand een verplichte vaccinatie goedkeurde. Wie vanaf februari daar een eerste inenting weigert krijgt een boete van 3600 euro. Wanneer mensen al volledig zouden gevaccineerd zijn, maar toch weigeren een boostershot te nemen kan de boete tot 1500 euro oplopen. De maatregel werd echter niet zonder stoot of slag ingevoerd. Zo’n 40.000 mensen gingen namelijk in Wenen protesteren tegen de nieuwe maatregelen, wat voor heel wat onrust zorgde.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




27 gedachten over “Hoogstwaarschijnlijk vaccinatieplicht in Duitsland”

  1. Ze mogen het hier is proberen. Diegene dat mij die spuit zou geven overleeft het niet, en dat is géén bedreiging, maar een waarschuwing, 100% zeker, probeer maar eens.

  2. De grootse plannen van Klaus Schwab moeten worden uitgevoerd. Vóór 2030, en weldra is het al 2022. Merkel en Macron weten dat als geen ander. De QR-code wordt steeds verder uitgerold en gaat uw deug-paspoort vormen. Alles wordt aan elkaar gekoppeld, zo kan met rekeningrijden uw Co2 en stikstofuitstoot berekend worden en kunnen autorijverboden worden opgelegd en aftrekker van deurposten.

  3. Lees “verplichte vaccinatie” als “Pfizer mRNA jab”. Een vaccinatie met een Adjuvanted Protein-Based COVID-19 Vaccine (wat wél werkt) levert geen Covid-Safe QR code op.

  4. Hoe ver kunnen ze gaan eer het gezond verstand zegevierde? Merkel begint een grotere misdadiger e worden dan Hitler ooit was… Ze gaat zeker de geschiedenisboeken in! Maar niet zoals ze zelf zou willen.

  5. John: je vrijheid wordt beperkt door de 30% Vlamingen gevaccineerd met JnJ of AstraZeneca, die zijn nog 15% werkzaam en dus even waardeloos als de 8% niet gevaccineerden. Verschil is dat de gevaccineerden geen afstand houden en hun handen niet wassen zoals aangeraden

  6. Liesje, zie jij maar dat je als waarschijnlijk wel gevaccineerde niet komt te creperen op ic, zie uitbaatster de engel in Antwerpen, dubbel gevaccineerd en op ic met beademing… moet er nog een tekening bij gemaakt worden soms, en voor de rest wens ik je een goede gezondheid en prettige eindejaarsfeesten toe, 😘😘😘.

  7. hahahahahahahahaha
    hier is ze weer
    ga eens naar het gemeentehuis en laat je naam veranderen in karen.
    ik wil het gerust betalen.
    gisteren in het ziekenhuis geweest, dokters waren vooral bezig met hersenbloedingen en neusbloedingen ten gevolge van boostershots ….
    wil je het australisch systeem misschien?
    covid kampen waar ze aboriginals die negatief testen in opsluiten?
    verplichte vaccinatie met een experementeel vaccin is bijna gelijk aan iedereen op heroine steken
    alleen van heroine weet iedereen de gevolgen al ….

  8. Zo denk ik er ook over. Ik heb ooit eens tegen zo’n vaxfundi gezegd dat als je zo doodsbang bent om te leven het misschien beter is om je dan maar ineens een koord aan te schaffen en je op te hangen. Heeft voordelen voor iedereen: al het lijden is voor hem/haar voorbij én de rest van de mensheid kan eindelijk terug een normaal leven leiden. Het antwoord ? Dat kwam er niet 😉

  9. Je hebt enkel een rekenmachine en 5 min tijd nodig om vast te stellen dat Sciensano zijn eigen cijfers vervalst. Dit zijn de cijfers die dagelijks in de leugenpers en onze objectieve tv zenders meerdere malen per dag naar de bevolking worden gestuurd.
    Een privé persoon zou na dag 1 voor de rechtbank worden gedaagd.
    Wordt wakker en doe de oefening.

  10. Werner en William, wees nu toch eens verstandig en solidair met de wetenschap die duidelijke bewijzen heeft gestaafd door ontegensprekelijke statistieken dat vaccineren momenteel de enige uitweg is. Er is geen alternatief. Uw betweterigheid is mede oorzaak van de huidige ellende.

Plaats een reactie

Delen