Exclusief voor abonnees

De vrije meningsuiting is dood

Jurgen Ceder

Jeff Hoeyberghs veroordeeld tot voorlopige gevangenisstraf voor cafépraat Jeff Hoeyberghs is veroordeeld tot 10 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, waarvan 5 met uitstel, voor de dingen die hij over vrouwen heeft gezegd bij een lezing voor de studentenvereniging KVHV. Laat ons meteen duidelijk zijn: de prietpraat van Hoeyberghs was wel degelijk dwaas en grof. De vraag is ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen