Exclusief voor abonnees

Paul Boonefaes – auteur van ‘Zwijg! Waarom woke niet deugt’: “Woke is een cocktail van het slechtste wat de 20ste eeuw ons geboden heeft”

Michaël Vandamme

Is het feit dat over de gevaren van de woke-cultuur voor onze maatschappij gesproken en geschreven wordt een indicatie dat het verzet op gang komt? Auteur Paul Boonefaes draagt alvast zijn steentje bij. De uitwassen in het hier en nu waren een bron van ergernis, waarna hij op onderzoek trok. Wat is de oorsprong van ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen