Jan Jambon (Photonews)

Jan Jambon (Photonews)

Binnenland politiek

Vlaanderen zal Olympische Winterspelen in China en WK voetbal in Qatar diplomatiek boycotten

Pieter Van Berkel

De Vlaamse regering zal de Olympische Winterspelen in Peking en het WK voetbal in Qatar diplomatiek boycotten. Dat verklaarde Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) dinsdag in de Commissie voor Buitenlands Beleid in het Vlaams Parlement. Jambon liet weten dat geen enkele minister of diplomatieke vertegenwoordiger van de Vlaamse regering aanwezig zou zijn op de sportevenementen. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Pieter Van Berkel (°1990, Genk) is historicus en volgt de (inter)nationale politiek en 'culture wars' op de voet. Interesse in politiek, geschiedenis, filosofie en religies in al hun vormen. Sciencefictionfanaat.

Delen