Guy Verhofstadt (Shutterstock)

Guy Verhofstadt (Shutterstock)

Uncategorized

Facebookreclame van Verhofstadt overspoeld met negatieve reacties

Carl Deconinck

Sinds 6 januari van dit jaar maakt Europees parlementslid Guy Verhofstadt reclame via Facebook voor zijn eigen pagina en Renew Europe. Facebookgebruikers overspoelen het bericht echter met afkeurende en negatieve reacties.

Het bericht roept op om ons maatschappijmodel te beschermen en versterken. Om dat te doen moeten we de pagina van Guy Verhofstadt volgen. Bij die boodschap staat een afbeelding van de Chinese draak op de achtergrond en Guy Verhofstadt met gebalde vuist gephotoshopt op de voorgrond. Daarbij staat een citaat van de oud-premier. “Als je ook overtuigt bent dat wij, Europeanen, ons maatschappijmodel moeten beschermen en versterken in plaats van toe te geven aan Chinese druk…volg mij.”

Internetgebruikers lijken echter weinig oor te hebben om hem te volgen. Van de momenteel 244 emoticons onder het bericht zijn er slechts 37 positief. Verhofstadt verzamelt vooral boze en uitlachgezichtjes. De reacties onder het bericht laten weinig over aan de verbeelding. Het is een stroom van negatieve berichten over de man en zijn beleid. Bij de meest relevante berichten staat geen enkele positieve boodschap en zij die hem het hardst uitspuwen krijgen de meeste likes.

Nog een liberaal waar je kotsmisselijk van wordt”, “Het bent u die ons nu met torenhoge elektriciteitsfacturen hebt opgezadeld, want gij hebt ELECTRABEL verkocht aan FRANKRIJK om uw begroting in orde te krijgen, dus hoepel op zakkenvuller en incompetente dief“, “U hebt in elk geval al heel België naar de kloten geholpen, maar heel de EU lijkt me wel een uitdaging ook al ben je een Liberaal uit een criminele partij“, “Verhofstadt, das toch die gast waardoor we nu nog miljarden mogen betalen voor de huur van justitiepaleizen ,kantoorgebouwen (sell en lease back) en de overname van het pensioenfonds van Proximus. Neen, bedankt Mister Verhofstadt, hou uw “own model of society” in het belang van de toekomst van ons en onze kinderen maar bij, vertrekt er liefst mee naar een onbewoond eiland (en neem meteen die andere gangsters van de VLD mee).

Verhofstadt betaalde tussen 15 april 2019 en 29 januari 2022 €32.622 aan Facebook voor advertenties op zijn pagina.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

12 gedachten over “Facebookreclame van Verhofstadt overspoeld met negatieve reacties”

  1. Ik word gewoon misselijk van de manier waarop Verafstoot vooral een voltijdse dagtaak schijnt te hebben aan het bewieroken van zichzelf. In normale landen wordt zo iemand opgesloten voor fraude.

  2. Hugo Coveliers heeft ooit Verhofstadt een slecht mens genoemd, en toen men hem vroeg of hij daar spijt van had, was zijn antwoord: “Nee, Verhofstadt is ook een slecht mens. Ik heb in mijn bureau het boek “De Slechtste Mensen Aller Tijden” liggen. Keizer Nero staat daar onder meer in, Hitler ook. Ik heb ooit tegen Verhofstadt gezegd dat er dringend een tweede druk van dat boek moet komen. En dat hij daar ook mag in opgenomen worden. Dat is gewoon een doorslecht iemand, totaal onbetrouwbaar. Op het moment dat die man iets beloofde, wist hij al dat hij zich daar niet ging aan houden. Als Verhofstadt ooit al principes had, heeft hij ze telkens weer verloochend voor de macht.” “Nigel Farage heeft Verhofstadt mooi getypeerd. Hij heeft hem ooit gezegd dat de Britten nog altijd bij de EU hadden gezeten als Verhofstadt er niet geweest was. Ik geloof dat goed.”

  3. China is slechts een commercieel probleem, maar de Verhofstadts en anderen staan geïmporteerde culturen en levensstijlen toe om zich in Europa te vestigen, die vijandig zijn tegenover onze samenlevingen en in strijd zijn met onze waarden

  4. Waarop wacht Verhofstadt om op het Maidan plein in Kiev nog eens op een tafel te springen en het probleem met Rusland is toch opgelost?
    Een pathologische leugenaar en graaier, in de Belgische en nu de Europese kas.

Plaats een reactie

Delen