OPINIE. Terreuraanslag in Brussel: "Alle bevoegde diensten moeten in de spiegel kijken"
Cultuuroorlog

Transacteur Elliot Page werkt aan autobiografie

Simon Segers

De 34-jarige Canadese acteur Elliot Page, voorheen bekend als Ellen Page, komt in 2023 met een boek over zijn leven. Hij beschrijft hier niet alleen zijn filmcarrière, maar ook zijn transitie van vrouw naar man.

De biografie zal ‘Pageboy’ heten en moet volgend jaar verschijnen bij uitgever Flatiron Books. “De memoires gaan dieper in op Page’s relatie met zijn lichaam, zijn ervaringen als een van de beroemdste transgenders ter wereld, en gaan over geestelijke gezondheid, aanranding, liefde, relaties, seks en de beerput die Hollywood kan zijn”, reagerde Flatiron Books. Page maakte reeds in 2014 bekend dat ze lesbisch is en kondigde in december 2020 aan dat ze een man is. “Ik prijs me gelukkig dat ik dit schrijf. Dat ik hier ben. Dat ik op deze plaats in mijn leven ben beland”, verklaarde hij destijds.

Als actrice brak Page in 2007 door met haar hoofdrol in de film ‘Juno’. Later kreeg ze ook een bijrol in de blockbuster ‘Inception’ en een hoofdrol in de Netflix-serie ‘The Umbrella Academy’.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

4 gedachten over “Transacteur Elliot Page werkt aan autobiografie”

  1. Politiek-correct geïndoctrineerden verwarren de zonderlingste dingen als vermeend “normaal” omdat hun dolle politiek-correcte woke “norm” anders is dan onze objectief-correcte norm.

Plaats een reactie

Delen