Odessa / Ukraine - November 26 2018: Protests of Ukrainian patriots near General Consulate of Russian Federation against aggression of Russia. Protester holding a flag of Ukraine

Exclusief voor abonnees

Jurgen Ceder: “Poetin heeft het volk dat hij aanvalt onderschat”

Jurgen Ceder

Poetin heeft het volk dat hij aanvalt onderschat. Laat ons eerlijk zijn, dat hebben we in het Westen ook gedaan. Het kleine, straatarme Oekraïne vecht voor alles wat het waard is. Het Russische offensief moest een blitzkrieg worden, maar strandt op de moed van het Oekraïense leger en de vastberadenheid van het Oekraïense volk. Via ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Jurist Jurgen Ceder (°1963, Aalst) nam enkele jaren geleden als eresenator afstand van de Belgische politiek om zich toe te leggen op het vaderschap. Vanuit die hoedanigheid overschouwt hij als analist de grote gewapende en culturele conflicten waar de wereld vandaag mee te kampen heeft.

Delen