Afbeelding illustratief. Foto Shutterstock

Afbeelding illustratief. Foto Shutterstock

Uncategorized

Duitsland: sterke stijging van aantal buitenlandse verdachten van seksueel geweld

Carl Deconinck

Uit cijfers van de Duitse federale regering blijkt dat het aantal vreemdelingen dat betrokken is bij zedenmisdrijven de afgelopen jaren flink is gestegen.

De Duitse regering gaf die cijfers als antwoord op een vraag van AfD. Die partij vroeg naar data rond seksueel geweld en zedenfeiten. De cijfers zijn schokkend. In twintig jaar tijd steeg het aandeel van buitenlanders in het aantal verdachten van seksuele misdrijven van een derde naar bijna de helft. De verdachten zijn vooral Turken, Afghanen en Syriërs.

Het Duitse Federaal Bureau voor de Statistiek stelde vast dat tussen 2009 en 2020 het aantal buitenlandse verdachten in verkrachtingszaken steeg van 29,5 procent naar 41,18 procent. Bij seksuele aanvallen steeg dat aantal van 35 procent naar 50 procent in twee decennia.

Stephan Brander, ondervoorzitter van de AfD, reageerde op het antwoord van de regering: “Het aandeel niet-Duitse verdachten van misdrijven van seksuele aard, zoals verkrachting, is onthutsend. Vrouwen had veel leed bespaard kunnen blijven als de grenzen niet voor iedereen open waren gezet. Vooral rond Vrouwendag horen we overal hoe belangrijk het is om goede politiek te voeren voor vrouwen. Vanuit mijn oogpunt zou dit echter niet moeten slaan op de alomtegenwoordige ‘genderpolitiek’, maar dat vrouwen zich veilig kunnen bewegen en niet bang hoeven te zijn om in het donker de straat op te gaan.”

(Lees verder onder de tweet.)

Verontrustende cijfers

Vorige zomer kwamen al even verontrustende cijfers naar buiten. Toen bleek dat gemiddeld twee vrouwen per dag in Duitsland het slachtoffer worden van groepsverkrachting. Ook daarbij is de helft van de daders van buitenlandse origine. Vooral Afghanen bleken oververtegenwoordigd. 6 procent van de verdachten was Afghaan, terwijl ze maar 0,3 procent van de totale bevolking uitmaken. De meeste van hen pleegden het misdrijf terwijl de asielprocedure nog liep.

In Duitsland is intussen 26 procent van de bevolking, zo’n 21,2 miljoen mensen, van buitenlandse afkomst. Dat maakte het Duitse Federaal Bureau voor de Statistiek twee jaar geleden bekend. Het grootste deel daarvan komt uit Turkije. Andere grote groepen zijn Polen en Russen. Vooral in de steden is het effect hiervan groot. In sommige Duitse steden is de autochtone bevolking nu al een minderheid.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

8 gedachten over “Duitsland: sterke stijging van aantal buitenlandse verdachten van seksueel geweld”

  1. Oooo, wie had dit nu verwacht, mensen wordt wakker, stuur ze terug naar afzender en help de mensen die in echte nood zijn. De linkse zullen het nooit leren, veel van die ‘niet’-vluchtelingen komen hier enkel om te profiteren en ons te minachten, hun geloof opdringen, enz…, en ondertussen worden de echte ‘vluchtelingen’ niet geholpen. De EU is een echte schande, het nieuwe Reich. Putin (extreem links) vs EU (links), en maar schanderen naar ‘rechts’…bwah…

  2. 🤣🤣🤣… afgelopen jaren flink gestegen. Het is gvd vanaf dat men massaal die goudzoekers is gaan importeren dat alles begon mis te lopen. Elk normaal denkend mens weet dat,enkel deze volksverraders blijven volharden in hun zogenaamd politiekcorrect denkgoed. De brandstapel is nog te goed voor deze misdaden.

  3. Der Untergang anno 2022: “In Duitsland is intussen 26 procent van de bevolking, zo’n 21,2 miljoen mensen, van buitenlandse afkomst. Dat maakte het Duitse Federaal Bureau voor de Statistiek twee jaar geleden bekend. Het grootste deel daarvan komt uit Turkije. Andere grote groepen zijn Polen en Russen. Vooral in de steden is het effect hiervan groot. In sommige Duitse steden is de autochtone bevolking nu al een minderheid.” Admiraal Dönitz voorspelde, bij de Duitse nederlaag in 1945, dat het geen honderd jaar zou duren vooraleer het Duitse ras zou verdwijnen. De ultieme wraak/genocide van de geallieerden? In Vlaanderen wil een immigrant Mahdi dorpen bouwen voor Oekraïense vluchtelingen (kolonisten), het :”Oekraïne Nuova”.

  4. Politiek-correct ontaarde xenofilie strandt uiteindelijk in masochistische Oikofobie, de voorbeelden zijn legio, ook in onze contreien en elders in Europa, wat blijkt uit sommige fratsen der volkomen overgesubsidieerde “Gelijkheidsindustrie” en hun woke trawanten.

Plaats een reactie

Delen