Illustratiebeeld. (Shutterstock)

Uncategorized

Amerikaanse luchtmacht wil ‘safe space’ creëren voor cadetten

Redactie PAL

Uit een memo van het Amerikaanse leger blijkt dat de luchtmacht een ‘safe space’ zal creëren waar rekruten kunnen deelnemen aan “gezonde gesprekken” en “perspectieven kunnen delen”. Op die manier wil de luchtmacht ervoor zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt.

De desbetreffende memo werd vorige week binnen het Amerikaanse leger rondgestuurd. Uit het document blijkt dat men zich zorgen maakt over de mentale gezondheid van cadetten. Uit voorgaande studies zou immers blijken dat het steeds belangrijker is geworden voor nieuwe piloten om zich op hun gemak te voelen en te kunnen praten over hun emoties.

“Om deze culturele verschuiving verder te bevorderen, wordt aan leidinggevenden op elk niveau gevraagd om prioriteit te geven aan tijd om verbinding, groei en het welzijn van individuele piloten te bevorderen en tegelijkertijd eenheid binnen hun teams op te bouwen”, zo staat te lezen in het document. Daarom moet een “safe space” gecreëerd worden, waarin elke piloot gesprekken kan voeren met anderen of perspectieven kan delen.

‘Airmen’s Time’

Het nieuwe beleid zou ‘Airmen’s Time’ gaan heten, al gaat het volgens de memo niet om een programma, maar om een levensstijl. “Zorg kan niet worden uitbesteed. Het is belangrijk dat we onze piloten goed leren kennen en ze zien voor de mensen die ze zijn, ook achter het uniform om een connectie te vormen”, klinkt het. “Op de voorziene momenten zullen we open zijn, begrip tonen voor elkaar, verschillen waarderen en elkaars perspectief proberen te begrijpen.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




11 gedachten over “Amerikaanse luchtmacht wil ‘safe space’ creëren voor cadetten”

  1. Als militairen nu ook al geïndoctrineerd worden tot watjes , wie zal dan het vuile werk opknappen ? Militairen moeten voorbereid worden om te functioneren in een vijandelijke omgeving .

  2. Met watjes win je geen oorlog. Dat ervaren we nu in het Westen. Een schurk als Putin en zijn bende islamitische fundamentalistische Tsjetsjenen wijzen de weg. We staan er bij en kijken er naar. De NAVO staat met de broek op de enkels. Het Westen? Moslims hebben gelijk, we zijn een decadente, arrogante en verderfelijke maatschappij, die al zijn waarden en normen overboord heeft gegooid. Spreek maar eens met een rechtgeaarde moslim, hij zal je vertellen over normen en waarden die moslims koesteren en die wij als christenen ooit deelden met moslims, maar die wij in het Westen op de vuilnisbelt hebben gegooid. Het Westen is in de ogen van veel aardbewoners het Sodoma en Gommora. Maar wij beseffen het in onze eigendunk en Narcisme niet.

  3. De Amerikaanse maatschappij is ziek. Het gaat niet lukken om de piloten af te schermen van de ziekte van de Amerikaanse politiek en maatschappij. Het gigantisch gebrek aan motivatie van ál het Amerikaans legerpersoneel is al minstens twee decennia een groot probleem.

  4. Wat voor holle frasen hebben de Gutmenschen nodig om hun boodschap te verkondigen! Die taal kan alleen verstaan worden door hen die mentaal in een ver sterrenstelsel vertoeven.
    Met die Democraten komt het nooit meer goed.

  5. Mag ik u erop wijzen dat Zelenski oorlog voert tegen Rusland om Oekraïne te kunnen laten aansluiten bij de EU en als het efkens kan, bij de NAVO. EU waar “asiel, immigratie, Afrikanisering en islamisering, de nieuwe norm van de verduistering zijn. Uiteraard zien de moslims dat als een teken van zwakheid. Poetin hiervoor verantwoordelijk stellen lijkt mij kort door de bocht. Het kosmopolitische EU neoliberalisme met zijn expansiedrang nach Osten daarentegen een plausibele kandidaat.

Plaats een reactie

Delen