Dader Audrey Elizabeth Hale tijdens de schietpartij. Foto Twitter

Dader Audrey Elizabeth Hale tijdens de schietpartij. Foto Twitter

Cultuuroorlog

Conservatief nieuwskanaal investeert 100 miljoen dollar om Disney klein te krijgen

Redactie PAL

Het conservatieve nieuwskanaal The Daily Wire, dat in 2015 door de conservatieve commentator Ben Shapiro werd opgericht, is van plan om 100 miljoen dollar te investeren in kinderprogramma’s. Zo willen ze Disney beconcurreren, die onlangs aankondigde om de helft van de personages in hun producties LGBTQ+ te maken.

The Daily Wire is in de Verenigde Staten een populair nieuwskanaal, dat vooral rechts-conservatieve standpunten inneemt. Dat ze heel wat succes kennen wordt nog maar eens bewezen door de enorme investering die ze onlangs aankondigden. Ze zijn namelijk van plan om maar liefst 100 miljoen dollar te investeren in kinderprogramma’s. Zo willen ze een serieus alternatief vormen voor Disney, dat de laatste tijd steeds meer inzet op woke standpunten.

“Amerikanen zijn het echt beu om geld te geven aan woke bedrijven die hen haten.”, aldus CEO Jeremy Boreing. “Ze zijn het ook beu om te betalen aan woke media die hun kinderen willen indoctrineren met radicale theorieën rond ras en gender.” Daarom zoeken vele ouders naar alternatieven, die The Daily Wire wil aanbieden.

Meerjarenplan

Concreet wil het bedrijf van Shapiro over een periode van 3 jaar minstens 100 miljoen dollar investeren in entertainment voor kinderen. “Als je entertainment zoekt dat gericht is op je kinderen, dan gaan we hier bij Daily Wire specifiek kindercontent maken.”, aldus Ben Shapiro in zijn podcast. “Zo hoef je niet te worden bediend door bedrijven die je haten en tegemoet komen aan de mensen die je waarden verachten.” Het is de bedoeling dat de eerste programma’s binnen een jaar gelanceerd worden, waarbij mensen die een abonnement hebben op The Daily Wire toegang zullen krijgen tot de producties.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/04/ministens-helft-van-de-disney-personages-is-binnenkort-lgbtqi/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Conservatief nieuwskanaal investeert 100 miljoen dollar om Disney klein te krijgen”

  1. Disney zal snel de kar draaien, nu konden ze ongestoord kinderen brainwashen met hun WOKE zever. Eenmaal ze geconfronteerd worden met de realiteit dat de ouders hier absoluut niet mee gediend zijn, zullen ze de weg van het geld kiezen. Disney+ kanaal word de grootste flop in de geschiedenis van de betalende kijkzenders etc.

  2. Het zijn de ouders die hun kinderen naar zulke indoctrinatie laten kijken, ,en de appel valt niet ver van de boom.ik liet mijn kinderen destijds naar de,,de wochenschau,, kijken ,en nu denken ze uiterst rechts conservatief.

Plaats een reactie

Delen