Politie pakt naaktloper op in centrum Geraardsbergen

Schermafbeelding. Facebook

Uncategorized

Politie pakt naaktloper op in centrum Geraardsbergen

Anton Schelfaut

De politie van Geraardsbergen heeft maandag een man opgepakt die naakt rondliep in het stadscentrum. Het is niet duidelijk wat de man bezielde.

Enkele verbaasde getuigen verwittigden maandagnamiddag de politie, waarna een patrouille de naaktloper kon oppakken. Hij werd meegenomen voor verhoor.

Vlaams Parlementslid Guy D’haeseleer (Vlaams Belang) deelde de beelden op zijn Facebookpagina. “Afrikaan vandaag ‘op zijn zomers’ in de binnenstad van Geraardsbergen. We gaan er echt op vooruit!”, luidt het bijschrift.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

16 gedachten over “Politie pakt naaktloper op in centrum Geraardsbergen”

  1. Wandelende reclame voor pocowoko. Wie hier niet tegen kan is een vat vol chagrijn, racisme, fascisme en alle ismen die het woordenboek rijk is.
    In pre-woke tijden was er het fenomeen van ‘naaktflitsers’ – geen flitspalen, ter attentie van Quickie – maar die maakten zich in hun blote flikker voor de flikken snel uit de voeten.

  2. Volgens experte Liesbeth is dit gene vent maar een omgebouwde troelala die denkt als een vent met een vrouwelijke hersenpan onder vitale borsten en een aangezette piemel door de gleuf stekend. Of zoiets….

  3. Ach, we worden toch allemaal naakt geboren? Naakt lopen moet kunnen. Je krijgt er een egaal bruin kleurtje van. In zijn geval nog bruiner. Het is nog goed voor het milieu ook. Dan hoeft er geen kledij gewassen. Die wasmachines vreten elektriciteit!

Plaats een reactie

Delen