Republikeins kerstcadeau voor Amerikaans vicepresident Kamala Harris: meerdere bussen met migranten aan haar voordeur

Schermafbeelding. Twitter: @CFloresNews

Uncategorized

Toespraak Kamala Harris opnieuw op spot onthaald

Carl Deconinck

Een toespraak van de Amerikaanse vicepresident Kamala Harris werd opnieuw bespot op sociale media. Zo herhaalde ze zich vijf keer in dertig seconden tijd.

De Amerikaanse vicepresident Kamala Harris sprak over de klimaatverandering tijdens een top van Zuidoost-Aziatische leiders in Washington D.C.. In de toespraak herhaalde ze in nog geen dertig seconden vijf keer dat “we moeten samenwerken”.

“Dat is zeker zo bij de klimaatcrisis, daarom zullen wij samenwerken, en wij zullen blijven samenwerken, om deze kwesties aan te pakken, om deze uitdagingen aan te gaan, en om samen te werken terwijl wij blijven samenwerken vanuit de nieuwe normen, regels en overeenkomsten, die wij zullen overeenkomen om samen te werken. Om wereldwijd actie op gang te brengen. Daarmee dank ik jullie allen, dit is een dringende zaak. Ik weet dat we er samen aan zullen werken”, zei Harris.

De toespraak ging afgelopen weekend viraal op sociale media en werd meer dan een miljoen keer bekeken.

Spot

Op sociale media komen er alweer spottende reacties op de toespraak van Harris. Donald Trump Jr., de zoon van de voormalige president, heeft het cynisch over “werkelijk een van de grootste oratoren aller tijden”. Voormalig Amerikaans Rad van Fortuin-presentator Chuck Woolery vond dat “deze video hilarisch zou zijn, indien ze niet zo angstaanjagend was”.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

18 gedachten over “Toespraak Kamala Harris opnieuw op spot onthaald”

  1. Amerikaanse politici hebben gemiddeld een minstens 25 punten lager IQ dan Chinese politici. Volgens Amerikaans/Canadees onderzoek. De gevolgen zijn duidelijk zichtbaar. Het is beangstigend dat dit soort idioten een land als de VS bestuurt. Er komt een dag dat dit slecht gaat aflopen.

  2. Diegene die de mond vol hebben wat betreft ‘samen’werken zijn meestal niet van plan zelf te werken. M.a.w. hoe meer ‘anderen’ samenwerken hoe minder ze zelf doen. Dus met Kamala Harris weet je welk vlees je in de kuip hebt.

  3. we zullen een nieuwe wereldmacht krijgen vs het woke westen.Rusland-Turkije-M O-China en India.Na Oekraïene zal Turkije voor Rusland kiezen,na het Navo-Finland verhaal.Het Westen zal toch overspoeld worden met negers en ander volk dat ons hier zal uitmoorden om onze plaats in te nemen om na 20 jaar te staan waarvoor ze nu naar hier komen,met dat verschil dat ze de Oder-Neise niet zullen kunnen oversteken,ze zullen eerder afgeknald worden.Onze blanke toekomst ziet er somber uit.

Plaats een reactie

Delen