Jennifer Lopez kondigt haar kind op genderneutrale wijze aan

Jennifer Lopez en haar dochter. (Bron: Twitter)

Uncategorized

Jennifer Lopez kondigt haar dochter op genderneutrale wijze aan

Redactie PAL

De Amerikaanse zangeres Jennifer Lopez trad donderdag op in het Dodger Stadion in Los Angeles, waar ze een duet zong met haar dochter Emme (14). Daarbij gebruikte Lopez steevast de genderneutrale voornaamwoorden “they” en “them” om Emme aan te kondigen.

“De laatste keer dat we samen optraden, was in een groot stadion zoals dit. Ik vraag hun altijd om samen te zingen, maar die wil dat niet”, stelde Lopez tussen twee nummers in. Met “hun” en “die” verwees ze dus naar haar dochter Emme Muniz, dat zich als genderneutraal identificeert. “Dit is dus een heel speciale gelegenheid, want die is volgeboekt en niet goedkoop. Die kost me veel geld wanneer die buitenkomt, maar die is elke cent waard want die is mijn favoriete duetpartner aller tijden”, ging Lopez verder.

Na de aankondiging kwam Emme het podium op en begonnen ze het lied ‘A Thousand Years’ te zingen. Beelden van het optreden doen de ronde op sociale media, waarbij de reacties gemengd zijn. Sommige mensen zijn van mening dat dit de juiste manier is om een kind op te voeden, terwijl anderen het vooral hebben over het vreemde taalgebruik, dat de boodschap van Lopez nogal verwarrend maakte.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




15 gedachten over “Jennifer Lopez kondigt haar dochter op genderneutrale wijze aan”

  1. Misschien heeft ze al door dat er verbouwingswerken op komst zijn en wil ze de wereld voorbereiden? Liesbeth (aka Anuna of Erika), eens contact opnemen om een groepsaankoop in verbouwingen te bespreken…is toch jullie core-business? Je gaat je stukken beter voelen nadien en comments geven to the point!

  2. Ja, die daar , die is mijn …..euh die dus… is mijn dat!
    Lol
    Gelukkig zijn er in de VS al bedrijven begonnen om wokies te ontslaan.
    “Past niet in een gezonde bedrijfscultuur !”
    Spot on!

  3. Wordt het geen hoog tijd dat we al die gender zever uit Amerika uit de media weg laten niemand heeft hier een boodschap aan want naar het schijnt bestaat die gemeenschap maar uit 13% idioten.

Plaats een reactie

Delen