Meghan Markle en Prins Harry (Bron: Shutterstock)

Cultuuroorlog

Britse royaltywatcher: “Harry en Meghan proberen woke versie van de koninklijke familie te creëren”

Redactie PAL

Volgens royaltykenner Angela Levin zijn prins Harry en Meghan Markle aan het proberen om een alternatieve versie van de Britse koninklijke familie te creëren. Dat zouden ze willen omdat Markle niet kan verkroppen dat ze de het koningshuis niet kon moderniseren.

Angela Levin is biografe van de Britse koninklijke familie en heeft al heel wat boeken uitgebracht over leden van het koningshuis. Volgens haar zijn Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle bezig aan de creatie van een “alTernatieve, woke versie van de Britse koninklijke familie met de grandeur en praal die hen omringt”. Dat zegt ze nadat Markle aankondigde dat ze samen met Harry in september terug zou keren naar het Verenigd Koninkrijk in het kader van enkele acties voor het goede doel.

Geldingsdrang

Levin is echter van mening dat het paar, dat momenteel in Californië woont en afstand genomen heeft van actieve rollen binnen de koninklijke familie, van plan is om te tonen dat hun manier van werken en leven de beste manier is. “Ik zeg al lang dat wanneer ze naar Amerika trokken of een bezoek brachten aan de Verenigde Naties: dat doen ze niet gewoon omdat ze daar interesse in hebben”, stelt ze. “Ze doen het om te tonen dat hun levensstijl de beste is.”

Daarvoor legt ze vooral de verantwoordelijkheid bij Meghan Markle. “Meghan is iemand die niet graag het onderspit delft”, verklaar Levin. “Ze wil winnen en voelt een enorm bitterheid nadat ze de koninklijke familie niet kon moderniseren zoals ze zelf wou.” Volgels de royaltykenner is het daarbij opvallend dat ze enerzijds niet de verantwoordelijkheden van het koningshuis op zich willen nemen, maar anderzijds wel steeds hun adelijke titels blijven gebruiken. “Waarom zou je dat doen als je niets met die familie te maken wilt hebben?”, vraagt Levin zich af.

Boek

Volgens Levin zorgt ook het feit dat er in het najaar een boek van Prins Harry wordt uitgebracht voor spanning. “Ik denk dat ze daarmee de familie uit elkaar willen doen spatten”, klinkt het. “William en Kate wachten waarschijnlijk dat boek af voor ze weer toenadering zullen zoeken tot Harry en Meghan.” Volgens de auteur zou het goed kunnen dat als daar beschadigende dingen in staan de relatie verder zal verziekt worden. Een reünie in september zit er dan ook niet direct aan te komen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “Britse royaltywatcher: “Harry en Meghan proberen woke versie van de koninklijke familie te creëren””

  1. Dat (Amerikaanse) glamour koppel
    dat in geldnood zit is geen lang leven meer beschoren!Deze “prins” keert met hangende pootjes terug naar de stal!De Queen zal dat Amerikaans/Canadese over het paard getilde woke indringertje van één van de oudste koninklijke families wel op haar plaats (laten) zetten!

Plaats een reactie

Delen