Exclusief voor abonnees

Rusland gedoemd tot Chinese bondgenoot

Michaël Vandamme

De alliantie tussen Peking en Moskou heeft voor beide een duidelijke meerwaarde, alleen bemoeilijkt de oorlog in Oekraïne de relatie. Het aanslepende conflict en alle gevolgen die het genereert, zijn een steeds groter wordende bron van ergernis. Niet enkel voor de Chinezen, zoals op de recente bijeenkomst van de Shanghai Cooperation Organization gebleken is. Een ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen