Nicole De Moor, Vincent Van Quicken Borne en Vincent Van Peteghem. Foto's Belga, Photo News en Shutterstock

Nicole De Moor, Vincent Van Quicken Borne en Vincent Van Peteghem. Foto's Belga, Photo News en Shutterstock

Uncategorized

VIDEO: Biden lijkt verdwaald op podium na toespraak

Simon Segers

De Amerikaanse president Joe Biden (79) leek woensdag verloren te lopen op een podium waar hij net een toespraak had afgerond. De fysieke en mentale gezondheid van de president wordt opnieuw in twijfel getrokken nu de beelden viraal gaan op sociale media.

Het incident vond plaats op een conferentie van The Global Fund, een internationale organisatie die strijdt tegen aids, tuberculose en malaria. Biden stapte weg van de spreekstoel nadat zijn speech was afgerond, maar leek dan onzeker te zijn of hij het podium diende te verlaten. Hij signaleerde zijn entourage en draaide zich om wanneer de organisatie een dankwoord tot hem richtte. De president leek onzeker of hij moet blijven staan en maakte meerdere malen aanstalten om alsnog weg te stappen alvorens uiteindelijk te blijven staan.

In het verleden verschenen nog beelden waarop de president een verstrooide indruk wekt. Zo leek hij in november vorig jaar in slaap te vallen tijdens de klimaattop in Glasgow en vorige maand scheen hij verontwaardigd nadat hij zogezegd niet begroet werd door een senator die hem reeds de hand had geschud.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

5 gedachten over “VIDEO: Biden lijkt verdwaald op podium na toespraak”

  1. Alleen Amerika houdt Oekraïne recht. Een seniele president heeft die steun goedgekeurd. Als we onze eigen politieke verantwoordelijken bekijken dan komen die er maar bekaaid van af. Dimmen Simon Segers, Amerika heeft nog de strong power om zaken recht te zetten, Europa daarentegen wordt gedomineerd door gecorumpureerde en leugenachtige politici als Verhofstadt en een dictator als Von der Leyen. Poetin heeft zich verkeken op Oekraïne maar niet op het nutteloze Westen, dat niet eens in staat is serieus militair materiaal te leveren. Bij monde van onze premier, we trekken liever onze staart in, dan Oekraïne te steunen.

Plaats een reactie

Delen