Annemans (VB) over resolutie die Rusland als terroristenstaat bestempelt: "Niet zomaar meegaan in gebruik van Amerikaanse begrippen"

Gerolf Annemans (Photonews)

Exclusief voor abonnees

Annemans (VB) over resolutie die Rusland als terroristenstaat bestempelt: “Niet zomaar meegaan in gebruik van Amerikaanse begrippen”

Wannes Neukermans

Het Europees Parlement heeft woensdag een resolutie aangenomen waarin staat dat Rusland een staat is die het terrorisme steunt en die zijn toevlucht zoekt tot terroristische middelen. 58 mensen stemden tegen, waaronder de Belgische PVDA'er Marc Botenga. De fracties van Vlaams Belang en Ecolo onthielden zich. De resolutie, die enkel symbolisch van belang is, werd ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Delen