Exclusief voor abonnees

Antwerpse stadsdichters: zal iemand hen missen?

Filip Van Laenen

Verleden week namen de overblijvende Antwerpse stadsdichters collectief ontslag. Blijkbaar dachten ze daarmee het stadsbestuur tot inkeer te kunnen brengen over het conflict met Ruth Lasters, maar ze overspeelden schromelijk hun hand. De functie van stadsdichter werd gewoonweg afgeschaft, terwijl de N-VA op de sociale media een rake cartoon van Van Mol verspreidde. De Antwerpse ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Filip Van Laenen (°1972, Bonheiden) studeerde burgerlijk ingenieur elektrotechniek en computerwetenschappen. Vandaag is hij Chief Architect bij een IT-bedrijf in Noorwegen. Filip tracht partijpolitieke dynamiek te begrijpen en volgt Scandinavië en technologie-innovaties op de voet. Grote fan van de kosmos.

Delen