Andrew Tate wordt ervan beschuldigd homo te zijn: "Wie verkies je: Hulk Hogan met een vagina of Megan Fox met een piemel?"

Andrew Tate. Schermafbeelding: Twitter

Uncategorized

Andrew Tate schiet in eigen voet met Twitterrel en wordt gearresteerd in Roemenië

Carl Deconinck

Eerder deze week vond internetpersoonlijkheid Andrew Tate het nodig om de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg herhaaldelijk te provoceren. Daarbij gaf hij per ongeluk zijn locatie vrij aan de Roemeense politie, die hem al een tijdje zocht en hem nu kon arresteren.

De Britse internetpersoonlijkheid en oud-kickbokser Andrew Tate is in Roemenië opgepakt op verdenking van mensenhandel, verkrachting en deelname aan georganiseerde misdaad. Naast hem werden ook zijn broer Tristan Tate en twee Roemenen opgepakt. Volgens de politie rekruteerden ze Britse vrouwen door hen te misleiden met de belofte om te trouwen of samen te wonen. Die vrouwen zouden vervolgens met fysieke dwang en mentaal geweld seksueel zijn uitgebuit. Daarvan werden beelden gemaakt die online werden verkocht. Er zouden zeker zes slachtoffers zijn geïdentificeerd.

Pizzadozen

Tate zelf zou zijn gevonden door zijn eigen schuld. Afgelopen week zocht hij online ruzie met de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg. Een virtuele ruzie die Thunberg volgens de meeste waarnemers won. Daarbij maakte ze echter gebruik van bodyshaming, een techniek die doorgaans door dezelfde waarnemers sterk wordt veroordeeld. In een van zijn posts gericht aan Thunberg had hij enkele pizza’s besteld bij de Roemeense keten Jerry’s Pizza. Dat zag de Roemeense politie ook en zo zou ze hem gelokaliseerd hebben.

De arrestatie is ook Thunberg niet ontgaan. Ze reageerde met een kwinkslag: “Dat krijgt je ervan wanneer je je pizzadozen niet recycleert.”

Lees ook:
https://redactie.palnws.be/2022/12/greta-thunberg-en-andrew-tate-in-de-clinch-op-twitter-small-dick-energy/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

1 gedachte over “Andrew Tate schiet in eigen voet met Twitterrel en wordt gearresteerd in Roemenië”

  1. “Internetpersoonlijkheid” waar staat dat eigenlijk voor? Blijkbaar, als ik dit artikel mag geloven, voor een niet zo schrander persoon die bereid is, om zijn kleine gelijk te behalen, zijn onverdiende vrijheid op te geven. Die “persoonlijkheid” zal snel tot andere inzichten komen als ze hem in Roemenië eens leren wat een gevangene daar aan basisrechten heeft. Hopelijk, en dat valt te betwijfelen gezien zijn IQ-niveau, onthoudt hij er iets van.

Plaats een reactie

Delen