Henry Kissinger (Photonews)

Exclusief voor abonnees

Naar een diplomatieke uitweg in Oekraïne?

Michaël Vandamme

De voorbije weken neemt de druk toe om aan een ‘diplomatieke oplossing’ voor de oorlog in Oekraïne te werken. Daar valt natuurlijk veel voor te zeggen, maar hoe creëer je hier een werkbaar kader voor? Nu een militaire patstelling dreigt, blijkt veel meer nodig om strijdende partijen naar de onderhandelingstafel te begeleiden. Oorlogsschade opmeten is ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief
Michaël Vandamme (°1974, Brussel) is medewerker aan de rubrieken Buitenland en Geopolitiek. Hij studeerde rechten, filosofie en internationale betrekkingen. Beroepshalve is hij redacteur en voormalig hoofdredacteur van een aantal vakbladen.

Delen