Taalgrens als economische grens

Bron: Reddit

Uncategorized

Federale ambtenaren kunnen zich inschrijven voor online slaaptraining

Simon Segers

Medewerkers van de federale overheid krijgen de kans om zich in te schrijven voor de online slaaptraining ‘De kracht van slaap‘ waarin informatie wordt aangereikt over gezonde slaapgewoonten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De cursus is een initiatief van de Federale Overheidsdienst Beleid en Ondersteuning, die zich onder meer ontfermt over het personeelsbeleid. “Een goede nachtrust maakt je creatiever, energieker en fitter. Wil je weten hoe je je slaapritme verbetert? Volg de training ‘De kracht van slaap’”, zo schrijft de website van de FOD. Geïnteresseerde ambtenaren leren aan de hand van quizvragen, korte films, getuigenissen en oefeningen over slapeloosheid, slaapgewoonten en technieken voor een betere nachtrust.

“Wie goed slaapt is creatiever, minder vaak ziek en haalt het meest uit zijn dag”, klinkt het in een introductievideo op YouTube. “Toch doen we het allemaal steeds minder. Wat maakt een goede nachtrust zo belangrijk en wat kan men er aan doen wanneer slapen een probleem is geworden? In deze training leer je hoe een gezond slaapritme eruit ziet.”

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/05/eu-ambtenaren-krijgen-cursussen-meditatie-om-klimaatcrisis-te-bestrijden/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

11 gedachten over “Federale ambtenaren kunnen zich inschrijven voor online slaaptraining”

  1. Ambetantenarij is gewoonweg profiteren van de maatschappij, de burgers pesten en een dik pensioen. Enkel onbenullen die niet in de privaat terecht kunnen omdat ze onbekwaam zijn worden ambetantenaar.

  2. Opvallend is dat alle zogenaamde “zware beroepen” allemaal betaald worden met belastinggeld. In de privé zijn er officieel geen zware beroepen. Daar klopt ergens iets niet.

  3. Janhammerbacher,
    Ik dacht dat ze de cursus zelf gaven.
    Kwestie van zoveel mogelijk volgelingen te krijgen.
    Waarschijnlijk gesponsord door Sleep for Life !!!
    Neen, foutje, toch niet !! Bedoel: Sleep And Win For Life !!!

  4. Begrijp niet dat FVB dit goedkeurt. Omzetverlies voor Big Pharma(ham)!! Weeral minder slaapmiddelen te verkopen.
    Zal niet genoeg onder tafel schuiven. Net niet genoeg om zijn woning warm te stoken !!!

  5. Ik heb net de energiepakketten voor gas en elektriciteit aangevraagd. Heb daarover een mail ontvangen dat de eventuele uitbetaling daarvan TEN SNELSTE binnen 3 maanden zal zijn! Ik vroeg mij af waarom dat zo lang moest duren, maar nu snap ik het. Waarschijnlijk is die slaapcursus dan pas afgelopen!

Plaats een reactie

Delen