Schandaal in Oekraïne: woordvoerder zuidelijk department van grenswacht houdt er erg glamoureus leven op na

twitter @ @absurdo_q

Uncategorized

Oekraïense woordvoerster van grenswacht leidt luxeleven

Carl Deconinck

Oekraïne is in de ban van Ivanna Plantovskaya. Officieel is ze het hoofd van de groep Inspecteurs Grenscontrole en Eerste Luitenant. Ze treedt in die hoedanigheid vaak op als woordvoerder voor de grenswacht. Maar haar sociale media zorgen nu voor wat opschudding, omdat ze nogal luxueuze reizen maakt terwijl de oorlog in haar land armoede en doffe ellende met zich meebrengt.

Terwijl Oekraïne bijna een jaar in een bloedige oorlog is verwikkeld met Rusland en er elke dag mensen sterven, blijkt Plantovskaya er een nogal glamoureus leven op na te houden. Doorheen het jaar trok ze naar luxeverblijven en het nieuwe jaar ging ze zelfs vieren in Parijs. Haar exuberante levensstijl zet kwaad bloed bij de rest van Oekraïne.

Online zijn de reacties fel op de jonge vrouw. Men neemt het haar niet in dank af dat ze “opschept” met haar luxeleventje, zeker gezien haar functie. Zowel op TikTok als op Instagram passeren er foto’s en video’s met dure bontjassen en exclusieve wagens met haar naam op. Op oudejaar poseerde ze in chique kleding voor de Eiffeltoren. Ze krijgt daarnaast ook veel opmerkingen over haar uiterlijk.

Plantovskaya sloot nu haar TikTok-account af en zette haar privacy op maximaal op andere sociale mediakanalen, maar de foto’s en video’s gaan rond op het internet. Opvallend detail: de generaal-majoor onder wie ze dient bleek voor de oorlog een Colombiaans paspoort te hebben.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

8 gedachten over “Oekraïense woordvoerster van grenswacht leidt luxeleven”

  1. Ik woon in Hongarije en zie regelmatig op het linkerrijvak van de autoweg dikke Porches Cayenne,BMW’s en Audi’s voorbijvliegen met Oekraïenese nummerplaten (UA) alhoewel er een snelheidslimiet van 130km/h is! Dit zijn waarschijnlijk de elitairen die een frontvrijstelling hebben gekregen van de ” corrupte ” held uit Kiev en zijn first lady!!

  2. En Trump, Clinton en Bush hebben ook voor een soort frontvrijstelling gezorgd. Die drie lopen er nog altijd rond terwijl tienduizenden Amerikaanse dienstplichtigen gedood zijn in de Vietnam oorlog. In Rusland zullen er nu ook dienstplichtigen zijn die de weg kennen en aan het front ontsnappen.

  3. De berichtgeving van PAL NWS staat doorgaans op een uitstekend niveau. Waarom is dit niet het geval voor het conflict tussen Rusland en de Oekranavo. Niets is zwart/wit. Tegenover de propaganda van het Oekraïense kamp, moet ook de andere zijde aan bod komen. Over de dubieuze figuur van Zelensky mogen ook wel eens minder fraaie details vermeld worden…en er zijn er heel wat!

Plaats een reactie

Delen