Ook Russen schieten raak: Franse televisie filmt voltreffer

via https://t.me/novosti_kramatorska_24na7

Uncategorized

In Beeld: Rusland voert raketaanval uit op Kramatorsk

Carl Deconinck

Nadat Oekraïne op oudejaarsnacht een succesvolle aanval heeft uitgevoerd op Makijivka en daarbij heel wat Russische soldaten heeft gedood, sloeg Rusland nu terug in een raketaanval op Kramatorsk.

Kramatorsk ligt in het noorden van de Donetsk Oblast en werd gisteren aangevallen door Rusland. Een raket trof een ijspiste, waarna een bijzonder grote knal klonk bij de impact. De ontploffing werd op beeld vastgelegd, want op het moment dat de bom insloeg, was er net een Franse televisieploeg van de zender TF1 aanwezig.

De journalist Paul Gasnier wilde verslag doen van de gebeurtenissen van de dag voor het programma Quotidien en op het moment dat zijn gesprek met de televisiestudio in Frankrijk zou beginnen ontploft de boel. De schade is bijzonder groot en van het gebouw blijft alleen puin over. Het is onduidelijk hoeveel slachtoffers er vielen. Bij de televisieploeg bleef iedereen ongedeerd.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2022/08/rusland-doodt-25-burgers-in-oekraine-op-onafhankelijkheidsdag-rusland-is-een-terroristische-staat/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

1 gedachte over “In Beeld: Rusland voert raketaanval uit op Kramatorsk”

Plaats een reactie

Delen