Conner Rousseau stapte op omdat het echt niet anders kon

Conner Rousseau. Photonews

Uncategorized

Bart De Pauw overleeft vermoedelijke zelfmoordpoging

Wannes Neukermans

Televisieproducent Bart De Pauw werd vanochtend met een ambulance naar de spoedafdeling van het ziekenhuis in Lier gebracht na een “vermoedelijke zelfmoordpoging”. Dat meldt zijn vrouw Ines De Vos aan de redactie van Het Laatste Nieuws. “Bart zat de laatste tijd heel diep, dat kan je wel begrijpen”, aldus nog zijn vrouw. Er wordt gemeld dat De Pauw bij bewustzijn en buiten levensgevaar is.

“Hij loopt rond met groot verdriet, kwaadheid en grote schaamte”, vertelde Ines De Vos aan HLN. “Hij is al lange tijd in behandeling. Soms gaat het relatief goed met hem. Op andere dagen lukt het niet. We hopen hierdoor te geraken. En willen er nu natuurlijk zijn voor Bart.”

MeToo

Eind 2017 barstte er rond Bart De Pauw een #MeToo-schandaal los, toen verscheidene vrouwen die aan producties voor de VRT met De Pauw meewerkten, naar de vertrouwenspersoon van de openbare oproep. Zij meldden vermeend grensoverschrijdend gedrag van de Pauw in de vorm van aanhoudende, ongepaste sms’jes en stalking. De samenwerking met De Pauw en met het productiehuis Koeken Troef, in handen van hem en zijn vrouw, werd stopgezet.

Op 25 november 2021 werd Bart De Pauw door de correctionele rechtbank van Mechelen schuldig bevonden aan stalking van vijf vrouwen, en aan ‘overlast met elektronische communicatiemiddelen’ bij één vrouw. Hij kreeg een straf van zes maanden met uitstel. Negen vrouwen stelden zich destijds burgerlijke partij tegen hem, alsook het Instituut voor Gelijkheid van Vrouwen en Mannen.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2021/10/bart-de-pauw-nu-al-zwaarder-gestraft-dan-groepsverkrachters/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

10 gedachten over “Bart De Pauw overleeft vermoedelijke zelfmoordpoging”

  1. Veel sterkte Bart, er zijn nog vele mensen die achter u staan en niet achter het idioot extreem linkse justitie en zeker in Mechelen, Byl zou beter het bijltje leggen. justitie met op kop procureur generaal, patrick vandenbruwaene in Antwerpen iz ook zo een extreem linkse vrijmetselaar die Vlaams Belangers als ik en tevens klokkenluider van corrupte politici, de rechtsgang saboteert en de mensen laat opsluiten om ze de mond te snoeren, een echte Gliberaal van verZopen vld.

  2. De warme inclusieve samenleving is koud en nul inclusief. Mensen worden verpletterd door morele superioriteit terwijl men vergeet dat het maar mensen zijn. Het vroegere christelijke waardekader kon nog vergeven. Het huidige niet meer.

  3. Het ‘progressieve vrouwen’ profitariaat wil het broodje aan twee kanten gesmeerd zien. Langs de ene kant beroepen zij zich op de beslissing van het gerecht – het geval Bart de Pauw – zodat zij kunnen bepalen waar de grens ligt (elektronische communicatiemiddelen). Aan de andere kant willen ze wel handig gebruik maken van de conservatieve idee dat zij het zwakke geslacht vertegenwoordigen, dus hebben zij frontvrijstelling als ze naar het front in Ukraine moeten? Dan is er het voorbeeld van een historische gebeurtenis , de Birkenhead waar de vrouwen in de reddingsloepen mochten en de mannen zingend in de golven verdwenen. Gelijkheid van kansen voor mannen en vrouwen?

Plaats een reactie

Delen