Voormalig Amerikaans Veiligheidsadviseur: “Poetin duidelijk maken dat gebruik van kernwapens aanval op zijn leven tot gevolg zal hebben”

John Bolton. Shutterstock

Uncategorized

Voormalig Veiligheidsadviseur Trump: “Bedreig Poetin zijn leven als hij met kernwapens dreigt”

Wannes Neukermans

Voormalig Amerikaans Nationaal Veiligheidsadviseur John Bolton heeft verklaard dat de Verenigde Staten en de NAVO “geïntimideerd zijn door de Russen” vanwege de dreiging van het gebruik van tactische kernwapens. Volgens hem moet het Westen Vladimir Poetin waarschuwen dat het gebruik van kernwapens hem zijn leven zal kosten.

“We zijn geïntimideerd door de dreiging van tactische kernwapens”, vertelde Bolton bij the Sunday Times. “Ik denk dat Poetin één jaar heeft gebluft. Het was een poging om de Verenigde Staten en het Westen te psychologiseren, en het is gelukt.”

Afschrikmiddel

“Ik denk dat we het de Russen in het algemeen duidelijk moeten maken dat elk gebruik van tactische kernwapens zal leiden tot verwoestende vergelding, inclusief een directe aanval op Vladimir Poetins leven”, aldus Bolton. “Maar als er een betere manier is om hem af te schrikken, hoor ik het graag.”

Volgens Bolton moet er een einde komen aan de vertraging bij de hulp aan Oekraïne tegen het Russische leger. Zowel de VS als de NAVO moeten van hem de steun opdrijven en duidelijke oorlogsdoelstellingen bepalen om Oekraïne volledig te bevrijden, inclusief de Krim, en elke Russische soldaat uit het land te verdrijven.

Lees ook:

https://redactie.palnws.be/2023/02/poetin-beschuldigt-westen-formeel-van-deelname-aan-oorlog-in-oekraine/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

4 gedachten over “Voormalig Veiligheidsadviseur Trump: “Bedreig Poetin zijn leven als hij met kernwapens dreigt””

  1. Toen Bolton vanwege zijn draft nummer grote kans maakte om naar Vietnam te worden gestuurd bekwam hij uitstel vanwege zijn studies! Om er zeker van te zijn dat hij zeker niet zou worden opgeroepen nam hij dienst in de Maryland National Guard en nadien bij de Army Reserve o
    daar onder Nixon deze troepen werden ontzien omdat het dienstplichtigen waren die werden gestuurd!Clinton Trump,Biden,Bush en vele anderen ontsprongen de dans door ofwel te gaan studeren ofwel door connecties van papa zoals Bush jr.! Dit stond in schril contrast met de sukkelaars en minder gegoeden waarvan velen in body bags terugkwamen! Dat nu net Bolton een hardliner is staat in schril contrast met zijn Vietnam verhaal! Sinds de oorlog in Oekraïne hebben vele Europese ‘ leiders ‘ zich ontpopt als haviken en oorlogszuchtigen! Toen Von der Leyen minister van defensie was maakte ze van het Duitse leger een schroothoop! Toen het Warshawpact nog bestond waren de Duitse Groenen anti militarist tot en met en nu kan het voor hen met de levering van oorlogsmateriaal niet op! Eerst helmen nu tanks en wie weet wat volgt er nog! Waar we de anders zo pacifistische Europese leiders niet horen over praten is vrede!? Gewillig lopen ze aan het handje van de oorlogszuchtige Biden en co niet goed beseffend dat wanneer ze niet opletten Europa als een blinde in zijn ongeluk gaat lopen zeker nu de kans groot is dat China er zich mee gaat moeien! Hier wil men ons laten geloven dat Rusland alleen staat! Niets is minder waar! Veel Afrikaanse, Zuid-Amerikaanse,Moslimlanden….lusten geen pap van deze oorlog en moest men een referendum houden in de EU onze Ursula’s,Michels en tuti quanti zouden rare ogen trekken! Bij mijn weten is er in de EU maar één leider die vanaf het begin heeft gezegd dat de onderhandelingstafel de enigste oplossing is en dat is de verguisde Orban! In de linkse pers en door de EU globalisten wordt hij afgeschilderd als Poetin vriendje! Hongarije weigert vanaf dag één wapens te leveren en laat geen wapentransporten langs hun grens met Oekraïne toe! De Hongaren zijn geen lafaarden maar in deze de enigen die nog rationeel denken!!

  2. De onderhandelingstafel is uiteindelijk de enige oplossing . Maar als je als zwakste partij moet ” onderhandelen ” is de kans op een goede uitkomst minder dan nul . En indien men Poetin niet stopt in Oekraïne , zal zijn honger naar meer alleen maar groter worden .

  3. Waarmee moeit deze Bolton zich? Moeit Rusland zich met de militaire en economische oorlogen van Amerika tegen de volkeren die hun suprematie lijken te bedreigen? De onbestaande ‘massavernietigingswapens’ van Sadam Hussein, een reden van de Amerikaanse genocide op het Irakese volk, is slechts één voorbeeld van deze misdadige machtshonger. Bolton hoort thuis in de psychiatrie.

Plaats een reactie

Delen