Andrew Tate wordt ervan beschuldigd homo te zijn: "Wie verkies je: Hulk Hogan met een vagina of Megan Fox met een piemel?"

Andrew Tate. Schermafbeelding: Twitter

Uncategorized

Andrew Tate wordt ervan beschuldigd homo te zijn: “Wie verkies je: Hulk Hogan met een vagina of Megan Fox met een piemel?”

Redactie PAL

De populaire maar controversiële influencer Andrew Tate, die in Roemenië vastzit op verdenking van mensenhandel, wordt er op Twitter van beschuldigd homoseksueel te zijn. Aanleiding is een oude video uit 2021 die nu opnieuw opduikt, waarin hij zijn volgers de vraag stelt of ze liever met een lelijke biologische vrouw of een knappe transgender naar bed zouden gaan.

Tate begrijpt naar eigen zeggen niet waarom zijn volgers massaal voor de lelijke vrouw zouden kiezen, uit angst om als “homoseksueel” te worden bestempeld. “Ze denken niet echt na over de vraag. Ik ben slimmer en opereer vele niveau’s boven de gemiddelde man”, fulmineerde hij.

In zijn dilemma bestaat de keuze uit “Megan Fox met een piemel – de transgender – of Hulk Hogan met een vagina – de biologische vrouw”. “Jullie willen niet homoseksueel zijn en kiezen daarom voor de lelijke biologische vrouw. Wil je Hulk Hogan neuken? Oké, hij heeft een vagina, maar ook een snor en spieren. Het is een harige man van 2 meter groot. Dat lijkt me vrij homoseksueel. Het kan me niet schelen of hij een vagina heeft”, vervolgde hij.

Spectrum

Tate argumenteert dat “je de penis van Megan Fox aan de kant kan leggen”. “Het is en blijft Megan Fox. Je kan je arm rond haar nek leggen en haar bestieren, terwijl de rollen bij Hulk Hogan omgekeerd zouden zijn”, legde hij uit.

Tot slot benadrukte Tate dat het belangrijk is om over deze vraag na te denken. “Deze culturele vraag beïnvloedt de wereld waarin we vandaag leven. Wat is hetero- of homoseksueel? Het is een spectrum. Het is niet homoseksueel om met Megan Fox met een penis te slapen, maar wel om met Hulk Hogan te slapen”, concludeerde hij.

(Lees verder onder de tweet.)

Vulgaire mannelijkheid

De video veroorzaakt heel wat ophef op Twitter. Een gebruiker van het socialemediaplatform verwijt Tate dat hij “vulgaire mannelijkheid” uitdraagt, verwijzend naar “zijn opgespoten spieren, de gehuurde auto’s en de overcompenserende branie”. “Alles is oppervlakkig”, besluit hij. “Het is dus geen verrassing dat hij zich aangetrokken voelt tot hen die een vulgaire simulatie van vrouwelijkheid opvoeren.”

“Tate probeert heteroseksuele mannen ervan te overtuigen om seks met een transgender te verkiezen boven seks met een biologische vrouw”, klinkt het bij een andere gebruiker. “Mannen, leg me alsjeblieft uit waarom dit iemand is die jullie verafgoden.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




7 gedachten over “Andrew Tate wordt ervan beschuldigd homo te zijn: “Wie verkies je: Hulk Hogan met een vagina of Megan Fox met een piemel?””

  1. Wat een idioot. Hij vergeet dat bij de keuze ook de mogelijkheid bestaat om geen van de 2 te kiezen. Je zou de vraag ook kunnen stellen of je als hetero met een homo naar bed gaan zou verkiezen boven een schaap te neuken.

  2. Beschuldigd van homofiel te zijn op Twitter? Ik zou graag weten door wie? Homo zijn is een vaststelling, al kan je je afvragen of het geen modeverschijnsel is net als transgender om “in” te zijn. Maar goed, ieder zijn ding. Weet je, heel dat Lgbt en nog wat gedoe hangt me de keel uit. Net zoals ook genoeg kan krijgen van je favoriete gerecht als je dit te veel krijgt voorgeschoteld. Uiteraard heb er ik geen probleem mee dat je je eigen weg zoekt, maar aub val een ander daar niet mee lastig en presenteer je niet als curiosum of speciaal. Want dat is het probleem van vandaag. Een goede raad die mijn ouders mij gaven en dat ook geldt voor het al of wel niet binaire alfabet: Gedraag je. Wees beleefd, geef een hand, kleed je zoals een beschaafd en vrij mens zich hoort te kleden in een westerse maatschappij, gebruik een fatsoenlijke taal godverdomme ;-), respecteer de ruimte van een ander, wees niet te luidruchtig en hou rekening met gevoeligheden van een ander. Zo is het, maar het probleem is, dat wordt enkel gevraagd van de autochtone blanke hetero bevolking en daar loopt het volgens mij verkeerd met de inclusiviteit, ook de blanke westerse heterogemeenschap heeft recht op respect en dat is niet meer het geval. En zoals Monseigneur Léonard al zei, ooit zal er een immanente rechtvaardigheid zijn die deze misgroei zal corrigeren, daar ben ik heilig van overtuigd. Nu ja heilig is niet écht aan mij besteed.

Plaats een reactie

Delen