Het Koninklijk Park van Laken wordt door de stichting beheerd (Belga)

Exclusief voor abonnees

Eindelijk iets meer transparantie met nieuwe website van Koninklijke Schenking

Thierry Debels

De Koninklijke Schenking (KS) heeft een nieuwe website. Daarmee is de instelling iets transparanter geworden. De KS is een Belgische autonome openbare instelling die staatseigendom ter beschikking stelt aan het Belgische koningshuis. De bezittingen gaan terug op een schenking door koning Leopold II van België in 1900. Het gaat zowel over roerende als onroerende goederen. ... Verder lezen


Log hieronder in om dit bericht volledig te lezen. Ben je al ingelogd, kijk dan op je account of je nog een actief abonnement hebt.

Nog geen lid van PAL of 't Pallieterke? Steun het vrije woord door je eenvoudig en snel te abonneren en krijg meteen toegang tot vele duizenden exclusieve artikelen!

Onze abonnementen

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Thierry Debels (°1968) is een Vlaams non-fictie-auteur over financiële onderwerpen en royalty watcher. Hij is master bedrijfseconomie gespecialiseerd in financiële economie. Hij publiceerde talrijke boeken over het koningshuis en won in 2016 een rechtszaak tegen Vredeseilanden over zijn boek 'Hoe goed is het goede doel'.

Delen