Rekenhof opnieuw vernietigend voor Brusselse financiën: "Nog nooit ging minister zo kwistig om met belastinggeld"

Cieltje Van Achter vroeg twee jaar geleden al het ontslag van Gatz. Photonews

Uncategorized

Marco Borsato gaat vrijuit in zedenzaak rond The Voice of Holland

Wannes Neukermans

Het Nederlandse Openbaar Ministerie (OM) wil muzikant Ali B en bandleider Jeroen Rietbergen vervolgen voor meerdere zedenzaken rond het tv-programma The Voice of Holland. Wegens “gebrek aan bewijs” wordt het onderzoek tegen zanger Marco Borsato geseponeerd.

Borsato wordt/werd ervan verdacht minderjarige meisjes te hebben aangerand, maar ziet zijn zaak geseponeerd worden wegens gebrek aan bewijs. Ali B wordt vervolgd voor zedenfeiten met drie meerderjarige vrouwen, waarvan één gerelateerd aan The Voice.

De Mol

Bandleider Rietbergen wordt ervan verdacht een zedenfeit gepleegd te hebben in of rond de opnamestudio’s van The Voice. Rietbergen is overigens de partner van Linda De Mol. De familie De Mol heeft tv-bedrijf Talpa Network in handen.

Tegen Borsato loopt nog wel een zedenonderzoek naar aanleiding van een aangifte in december 2021, maar dat is niet gerelateerd aan The Voice. In die zaak wordt nog een zogenaamde vervolgingsbeslissing genomen. De zanger heeft een tegenaangifte gedaan voor smaad en laster.

Lees hieronder een stuk van columniste Ebru Umar over het schandaal bij ‘The Voice of Holland’:

https://redactie.palnws.be/2022/02/schandaal-bij-the-voice-of-holland/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

Plaats een reactie

Delen