Actrice Rachel Zegler nabij een reclamebord met een afbeelding van de originele prinses. Foto X

Actrice Rachel Zegler nabij een reclamebord met een afbeelding van de originele prinses. Foto X

Uncategorized

Veertiger krijgt voorwaardelijke straf nadat hij naaktbeelden van 50 minderjarige meisjes bemachtigt

Simon Segers

De 42-jarige man K. W. uit Geel is door de rechtbank in Turnhout veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van dertig maanden nadat hij naaktbeelden ontfutselde van minderjarige meisjes. Verder is hem ook een boete van 4.000 euro opgelegd, net als het verplicht volgen van psychotherapeutische begeleiding.

De dader is zelf vader en bekende tijdens politieverhoren zijn seksuele aantrekking voor meisjes van 14 jaar en ouder. Hij begaf zich op allerlei online chatrooms en sociale mediaplatformen om seksuele gesprekken aan te knopen met kinderen in die leeftijdsgroep. Hij zou naar eigen zeggen vijftig verschillende video’s met naaktbeelden verkregen hebben van zijn slachtoffers.

K.W. kwam in juni 2021 op de radar van de politie toen hij een van die video’s verspreidde via een persoonlijk apparaat. De rechtbank in Turnhout heeft de dader nu schuldig bevonden aan onder andere bezit en verspreiding van kinderporno, aantasting van de seksuele integriteit en aanranding van de eerbaarheid van minderjarigen. Naast de voorwaardelijke gevangenisstraf, de geldboete en de verplichte psychologische hulp, is hij de komende vijf jaar ook zijn burgerrechten kwijt.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

4 gedachten over “Veertiger krijgt voorwaardelijke straf nadat hij naaktbeelden van 50 minderjarige meisjes bemachtigt”

  1. Voorwaardelijke straffen zijn fake straffen of papieren straffen in het politiek jargon. Alleszins niet ontradend en past in het crimineel gedoogbeleid van het neo-hypocriet liberalisme van OVLD en Vivaldi losers.

Plaats een reactie

Delen