De wortels van de hedendaagse 'culture wars'

Joe Biden. Shutterstock

Uncategorized

Biden zou volgende week herverkiezingscampagne aftrappen

Wannes Neukermans

The Washington Post meldt dat Joe Biden volgende week zal bekendmaken dat hij kandidaat is om zichzelf op te volgen als president van de Verenigde Staten. Dinsdag zouden hij en zijn team een campagnevideo lanceren: exact vier jaar nadat hij zijn vorige campagne op gang trapte.

Biden geeft al maandenlang aan dat hij een tweede ambtstermijn ambieert, maar voorlopig kwam er nog geen officiële aankondiging. Voorlopig zou Biden het alleen tegen Robert F. Kennedy Jr. en Marianne Williamson moeten opnemen. Maar bijvoorbeeld senator Mark Kelly, de huidige minister van Handel Gina Raimondo en gouverneur Josh Shapiro zouden zich binnenkort ook kandidaat kunnen stellen.

Donald Trump

Bij de Republikeinen hebben er zich al vier officiële kandidaten aangemeld: voormalig president Donald Trump, VN-ambassadeur Nikki Haley, gouverneur Asa Hutchinson en ondernemer Vivek Samaswamy. Van Ron DeSantis, de gouverneur van Florida, wordt verwacht dat hij zich binnenkort kandidaat stelt.

Als Biden herverkozen zou raken, zou hij op het einde van zijn tweede termijn 86 jaar oud zijn. De officiële dokters van het Witte Huis omschrijven de president als een “gezonde, krachtige tachtigjarige man die perfect in staat is om de taken van het presidentschap op te nemen”.

Lees ook:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

4 gedachten over “Biden zou volgende week herverkiezingscampagne aftrappen”

  1. Officiele dokters, zijn er ook andere ? Wat men nonkel Joe aandoet is echt schrijnend. Het is wachten tot hij rollend van zijn vliegtuigtrap stuikt en dood op het tarmac blijft liggen. Voor mij is dit oudermishandeling. Wie hier verantwoordelijk voor is moet men opsluiten.
    A propos, zouden er ook officiele experten zijn die de belgische begroting als gezond en krachtig bestempelen, bulkend van het geld. Onze politici uitblinken in goed bestuur en buitengewoon integer zijn. Die klaar zijn om met het opgespaarde geld ons door deze turbulente tijden te leiden. Het is maar een vraagje !

  2. Ron DeSantis wordt dé kandidaat. De hele linkse reutemeteut bij de Amerikaanse MSM vreest hem meer dan Trump. Hier is het wokevolkje in de poco-pers nog steeds gefocust op Trump. Tot ze ontdekken dat DeSantis de echte kandidaat wordt, dan zullen ze hun hellehonden weer los laten op ons.

  3. Dezelfde Biden regering die de definitie van een recessie liet herschrijven om niet af te gaan met een recessie die maand, ipv de recessie op te lossen. Als er iets die regering kenmerkt, dan is het dat wel. Platvloerse leugens en gaslighting.

Plaats een reactie

Delen