INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid”

INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid” - Photonews

Uncategorized

Voormalig Russisch president Medvedev over Polen: “Land zal samen met zijn domme premier verdwijnen”

Wannes Neukermans

De Russische ex-president Dmitri Medvedev heeft via Twitter uitgehaald naar Mateusz Morawiecki en Polen. Hij gaf aan “dat het land zou verdwijnen” als er een oorlog tussen de NAVO en Rusland zou uitbreken.

“Een of andere dommerik genaamd Mateusz Morawiecki heeft gezegd dat Oekraïne het recht heeft om Rusland aan te vallen en dat hij zich geen zorgen maakt over een oorlog tussen de NAVO en Rusland, omdat Rusland die snel zou verliezen”, aldus Medvedev. “Ik weet niet wie zo’n oorlog gaat winnen of verliezen, maar gezien de rol van Polen als een voorpost van de NAVO in Europa, zal dit land hoogstwaarschijnlijk met zijn domme premier verdwijnen.”

Eerder deze week vertelde de Poolse premier stellig op NBC News dat hij ervan overtuigd was dat er geen rechtstreekse oorlog met de NAVO komt. “Rusland zou die oorlog heel snel verliezen en het Kremlin weet dat”, klonk het.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wannes Neukermans (1999) volgt de Vlaamse en nationale politiek op de voet, met een uitgesproken belangstelling voor communautaire thema's.

7 gedachten over “Voormalig Russisch president Medvedev over Polen: “Land zal samen met zijn domme premier verdwijnen””

  1. De uitspraak van Medvedev laat ik voor hem en wat het waard is maar wat wel waar is, is dat Polen in snel vaart aan het militariseren is en aast op het westelijke deel van Oekraine. De rapen zijn daar noch niet gaar.

  2. Hij gaf aan “dat het land zou verdwijnen” als er een oorlog tussen de NAVO en Rusland zou uitbreken (sic) citaat Medvedev. De Russen krijgen lilliputter Oekraïne nog niet klein en ze dreigen al met een nieuw front tegen het tot de tanden bewapende Polen (en NATO). Waar hebben we zulke zever nog gehoord? Juist, tijdens WO2 bij een Duitse (fake) messias in Berlijn.

Plaats een reactie

Delen