De Frans Thirrystraat in Zellik. Foto Google Streetview

De Frans Thirrystraat in Zellik. Foto Google Streetview

Uncategorized

Nachtelijke schietpartij in woonwijk Asse

Simon Segers

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Zellik, deelgemeente van Asse, verschillende schoten gelost in de Frans Thirrystraat. Er is waarschijnlijk sprake van één slachtoffer.

Volgens getuigen zou een man omstreeks 00u30 zijn neergeschoten door twee onbekenden, waarna de daders het slachtoffer in hun voertuig legden om vervolgens weg te vluchten. De Federale Gerechtelijke Politie van Halle-Vilvoorde ging ter plaatse met een ballistische expert en zij troffen meerdere kogelinslagen aan in omliggende woningen en geparkeerde personenwagens. Verder troffen de onderzoekers ook kogelhulzen aan van de afgevuurde schoten en bovendien enkele geladen handvuurwapens.

Er is momenteel nog geen duidelijkheid over wat zich precies heeft afgespeeld in de Frans Thirrystraat. Volgens Het Nieuwsblad nam de politie zondagochtend twee mensen mee.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

2 gedachten over “Nachtelijke schietpartij in woonwijk Asse”

  1. Binnen een paar jaar komt dat niet eens meer in de krant en zal men zich focussen op de plaatsen waar er geen messen bovengehaald zijn, niet geschoten werd of geen drugsoorlog werd uitgevochten.

Plaats een reactie

Delen